Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
niestety po sprawdzeniu na hamowni serii wyszło 201 koni i 390 niutków, czyli gdzieś 20 niutków uciekło. wydaje mi się że auto ma jeszcze potencjał i zastanawiam się czy jeszcze podciągnąć trochę w górnym zakresie obrotów
  • Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

20 niutków to może zależeć od paliwa , temperatury , ciśnienia w oponach,

Moim zdaniem trzeba patrzeć na przebieg momentu a nie szukać 20 niutonów, w Twoim przypadku seria pięknie płasko wyszła i tak powinno być. :cool2:

brakujące niutony również mogą wynikać z błędnego pomiaru i czynników które wymieniłem wcześniej, ja mam wserii 375nm czyli brakło trochę do 390

Ale moment też mam stabilny

Pozdrawiam
Opublikowano
niestety po sprawdzeniu na hamowni serii wyszło 201 koni i 390 niutków, czyli gdzieś 20 niutków uciekło. wydaje mi się że auto ma jeszcze potencjał i zastanawiam się czy jeszcze podciągnąć trochę w górnym zakresie obrotów

Manual ?

Potencjał to +/- 260 KM i 500+ NM

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano

Manual ?

oczywiście że manual, z automatem bym się nie bawił w czipsy

Potencjał to +/- 260 KM i 500+ NM

u mnie po czipsie jest 236 koni i 500 Nm, Nie rozumiem dlaczego po programie przyrosło aż 120 Nm i tylko 35 koni.