Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wczoraj zauwazylem,że jedno kolo z przodu sie chowa w nadkole a drugie jest na rowni....znaczy to iż muszę jechac na geometrie?
Opublikowano
według mnie masz problem z wachaczem.Mocno ściaga jak masz kiere na prosto????Skrzywiony wachacz, musiałes gdzies uderzyc,choc specjalista nie jestem.pozdro daj znac co było....
Opublikowano

Męczyło mnie też takie coś w e36.

Przez jakiś czas zwiedziłem kilka warsztatów od geometrii a w końcu okazało się ze błotnik był nieoryginalny i w dodatku szpachlowany co powodowało że koło od pasazera bardziej wystawało za obrys.

Jeśli nie ściąga ,nie zdziera opon atylko wyglada nie tak to spójrz również na błotniki i zmierz miarką ranty.

Opublikowano
więc sciaga i to cholernie w ta strone gdzie jest schowane kolo wymieniajac opony zauwazylem ze byla nierowno zjechana.... wiec wahacz do wymiany jak kolega wyzej napisał?
Opublikowano
no wlasnie nigdzie nie udezylem i nie wpadlem w wieksza koleine.....
Opublikowano
wymienilem opony na dniach wczesniej jadąc wolniej autem czulem jak nim trzesie na boki po wymianie wydaje mi sie że ustąpilo ale auto nadal sciaga no i lewa opona jest w glebi nadkola a prawa rowna blotnikowi...;/ co jest więc grane?:>
Opublikowano
nie mozliwe bo patrzylem za co lapie podnosnikiem chyba ze ktos przed moim uzytkowaniem auta cos z tym zrobil....