Skocz do zawartości

Zasięg pilota w bmw to jest porażka... Jak jest u Was?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W bajki o 100 metrach i więcej ( na fabrycznym pilocie) nie uwierzę.

Nie musisz wierzyć, ale tak jest. Nadmienię jeszcze, że mój pilot jest ze stałym kodem i jest w breloczku, a nie w kluczyku i ma już kilkanaście lat. Zasilany jest małą baterią 12V. Zarówno pilot jak i centralka są oryginalne z wytłoczonym logo BMW i zamontowane fabrycznie. Ale uwierzcie, że z tak dużym zasięgiem zdecydowanie więcej problemów niż pożytku.

Opublikowano

Ale Panowie po co ciągnąć ten chory temat dalej?? :)

Po co komu otwieranie auta ze 100m???

Zanim dojdziesz to się sam ponownie zamknie :wink: hihi

Pzdr.

Opublikowano
a ja mam alarm spoza bmw zasieg realny ok 400m i jest to swietna akcja jak jest zimno pyk z okna samochod odpala nagrzewa sie a ja wchodze do cieplego modul komfortu tez wyrzucilem i uwazam ze lepiej mi dziala mi orginal wciskam zamknij to zamyka drzwi przytrzymam ok3s i zamyka okna a nie trzymanie guzika

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano

W bajki o 100 metrach i więcej ( na fabrycznym pilocie) nie uwierzę.

Nie musisz wierzyć, ale tak jest. Nadmienię jeszcze, że mój pilot jest ze stałym kodem i jest w breloczku, a nie w kluczyku i ma już kilkanaście lat. Zasilany jest małą baterią 12V. Zarówno pilot jak i centralka są oryginalne z wytłoczonym logo BMW i zamontowane fabrycznie. Ale uwierzcie, że z tak dużym zasięgiem zdecydowanie więcej problemów niż pożytku.

Byc morze tak jest bo masz wzmocniony sygnal z breloczka a nie jak wiekszosc z kluczyka.kumpel tez ma w breloczku do e39 i spokojnie z domu otwiera a fura stoi w garazu 100m dalej. Odnosnie otwierania szyb,tu prozba to panow posiadajacych programatory(interfejsy) do bmw moze jest taka opcja aby przestawic, zaprogramowac to na np te 3s.

Opublikowano

moze to glupio brzmi ale... to nie zart. sprobujcie wsadzic kluczyk/pilota sobie do ust i otworzyc samochod ;] zasieg kilkukrotnie sie zwiekszy (tzw. otwieranie oralne) hehe

mozna tez trzymac pilot dotykajac szyi z jednoczesnie otworzunymi ustami :D

Opublikowano

Widze, że temat obcykany, czy ktoś próbował otwieranie analne? :twisted2:

Sorry, nie mogłem się powstrzymać.

Opublikowano
Widze, że temat obcykany, czy ktoś próbował otwieranie analne? :twisted2:

.

Na moj gust to szybciej dojdziesz do samochodu niz zdejmiesz spodnie :norty:

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
Nie spodziewałem sie tylu osob zainteresowanych tematem:-) Nie chce zakładac nowego wiec moze mi ktos pomoze: Chce kupic jakis interfejs i nie wiem co wybrac zeby mozna bylo kodowac car&key memory? W serwisie chca 80zł za wlaczenie jednej fukcji... Byłem jedynie raz i wiecej nie pojade...
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Nie spodziewałem sie tylu osob zainteresowanych tematem:-) Nie chce zakładac nowego wiec moze mi ktos pomoze: Chce kupic jakis interfejs i nie wiem co wybrac zeby mozna bylo kodowac car&key memory? W serwisie chca 80zł za wlaczenie jednej fukcji... Byłem jedynie raz i wiecej nie pojade...

Dział Elektronika zaprasza :wink:

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
nie wiem jak jest zbudowany pilot u Ciebie kolego ale ja mialem podobny problem z tym ze raz otwieral sie samochod bez problemu a zaz nie i zasieg marny okolo 4m wymienilem baterie i jest teraz ok 25m jak nic otwieram poadrawiam
jedynakk
Opublikowano
moze to glupio brzmi ale... to nie zart. sprobujcie wsadzic kluczyk/pilota sobie do ust i otworzyc samochod ;] zasieg kilkukrotnie sie zwiekszy (tzw. otwieranie oralne) hehe

mozna tez trzymac pilot dotykajac szyi z jednoczesnie otworzunymi ustami :D

Po co do ust? Jeszcze jakiś syf Ci wyskoczy ;D heheh

Wystarczy do skroni przystawić tak jak pisałem wcześniej..

Opublikowano
faktycznie w moim e46 zasieg pilota to jakies 5-8m to malo ale jak by sie nad tym zastanowic to nie mam sensu wiecej ale tak czy inaczej wczesniej mialem Octavie a tam zasieg pilota to przynajmniej 200m :D