Skocz do zawartości

grupowe chipowanie diesli warszawa diagtronik

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
witam, ktos by sie pisal ??? przy kilku autach spora znizka wiec moze warto zaszalec na wiosne ??? czekam na chetnych
Opublikowano

moze dlatego ze takie hurtowe chipowanie to w/g mnie o kant dupy potluc i mozliwe ze tak mysla inni :)ja jakbym jechal chipowac fure to bym chcial zeby firma skupila sie nad moim autem i dopracowala go idealnie a nie leciala do przodu bo w kolejce jeszcze pare aut.

.......ale mogę sie mylic nigdy nie chipowalem moich diesli.

DOP
Opublikowano
moze dlatego ze takie hurtowe chipowanie to w/g mnie o kant dupy potluc i mozliwe ze tak mysla inni :)ja jakbym jechal chipowac fure to bym chcial zeby firma skupila sie nad moim autem i dopracowala go idealnie a nie leciala do przodu bo w kolejce jeszcze pare aut.

Z tego co wiem, np Rogal gdy chipuje "grupowo" kilkanaście / -dziesiąt aut, są zapisy na kolejne dni, a w ciągu dnia robi 2 auta.

Gdy ja przyjechałem na program po 8 rano (nie było to grupowe chipowanie), Witek miał czas na moje auto do 13-tej, a wraz z jazdą testową wyrobiliśmy się ciut wcześniej.

E46 320d 175 PS@365Nm ...by Rogalotti
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

zle kombinujesz chlopie, jasnym jest ze akcja nie odbedzie sie w jeden dzien, jak mialem ibize bylo to rozegrane na zasadzie zaliczek, po wplacie zaliczek przez wiekszosc ludzi (ci z daleka jasne ze nie wplacali tylko przyjezdzali i robili od razu) rozpoczynalo sie umawianie na chipowanie, wowczas kto kiedy chcial tak sie umawial, ja np. podjechalem na wira po miesiacu od zaliczki, wiec nie bedzie zadnych kolejek jak po bulki ... ogolnie bez napinek i zbednego czekania, zreszta digtroniki sa wyluzowani pod tym wzgledem...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

witam,

wiec tak, cena za edc 16 czyli commony - 1200zl a cena za edc 15 czyli diesle na pompie 2.0 z 2001 i starsze 1000zl, 3.0 d z 1999-2001 cena 1200zl, to przy 10 autach...

Trzeba zebrac 10 sztuk.

ja sie pomalu szykuje, pozdro