Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A widzisz kurde to ja nawet nie wiedziałem ze są dwa rodzaje.Ja miałem właśnie kiedyś w e90 ten wieloklin i nie miałem z nim problemu.Widocznie jak dzwoniłem do serwisu to on mówił już o tych motylkowych.To kupie tego wieloklina.Podobno 50 różnych wzorów ich jest się dowiedziałem.I ile masz u siebie czasu ten wieloklin ?? i zero problemu ??

Ponta wiem wiem jak to jest z tymi amatorami cudzej własności jak się im coś za bardzo spodoba i masz racje niestety..

• Moderatorzy
Opublikowano
Nie mam najmniejszego problemu z nimi, ja też kół nie ściągam co tydzień, ale właśnie ten wieloklin jest okej, do drugiego wozu już je kupiłem.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ile takich śrub mcgard trzeba kupić na wszystkie felgi? Skoro w komplecie są 4 śruby?

Dobrze liczę, że 5 paczek?

Ma ktoś info, które śruby do e90 będą pasować? Zależy mi na czarnych końcówkach bo będą czarne felgi.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Po 1 na koło. Dlatego na 4 koła są 4 śruby....
  • Moderatorzy
Opublikowano

Masz 5 śrub na koło. 4 z nich to normalne szpilki a jedna to właśnie zabezpieczająca.

Stąd masz jedną zabezpieczającą na każde koło więc są 4 w zestawie plus klucz.