Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja mimo wszystko odradzam podróbki. Sam mam oryginalne, które na naszych polskich drogach wiele już przeszły a mimo to są nadal w dobrym stanie ;) Ale szczerze mówiąc gdybym miał kupić ten wzór drugi raz to mocno bym się zastanowił. Utrzymanie ich w czystości to po prostu jakiś koszmar nie wspominając już o tym ile czasu trzeba poświecić aby je dobrze wyczyścić :P
Opublikowano

Czy może mi ktoś napisać jak rozpoznać czy felgi są oryginalne czy podróby? Chodzi mi o taki wzór

http://i40.tinypic.com/66zx2c.jpg

jakie powinny być napisy-BBS, BMW?

Czy warto brać za cenę 1000zł gdyby to nawet okazały się podróby?( są w dobrym stanie , trochę śladów użytkowania na rancie) Mogę je zamienić na moje 17 firmy BSA

http://i39.tinypic.com/t8517q.jpg

Zależy mi na szybkiej odpowiedzi

Opublikowano

do: ///ichal

Wyglądają porządnie ale czy tylko na zdjęciu czy też w realu to tego nie wiem ;p

Sam używam oryginalnych felg od BMW ale to nie BMW przecież jest ich producentem tylko podwykonawca. Może być tak, że firma "X" produkuje felgi i je oznacza danym producentem. Jedna kosztują np. 1000 zł /szt. a drugie 500 zł/szt. a w zasadzie jest to samo. Z wieloma rzeczami tak jest.

Opublikowano

Jeśli masz niskie springi to 18 zrobi taczkę z auta.

Na ORI jeszcze jako tako mozna wytrzymać, ale zapomnij o podziwianiu krajobrazu podczas podróży.

Jesli niechcesz ich prostować co chwilę ( bo widzę że to chińska podróba ), to koncentracja ograniczy sie na drodze i slalomie pomiędzy dziurami. :hand: