Skocz do zawartości

Przekladnia w 750

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE

MOIM PROBLEMEM JEST PRZEKLADNIA KIEROWNICZA W 750 E32 WYCIEKA Z NIEJ PLYN W STAREJ PRZEKLADNI JEST ZAMONTOWANY CZUJNIK PODKRESLAM ODRAZU ZE POSIADAM NIVO Z TYLU ZAKUPILEM PRZEKLADNIE OD 850 E31 TEZ MIAL GOSC NIVO LECZ NIEMA TEGO CZUJNIKA A NAJWIEKSZY PROBLEM JEST W TYM JAK TU WYCIAGNAC TA PRZEKLADNIE CZY MUSZE PODWIESIC SILNIK I OPUSCIC ZAWIESZENIE CZY DA SIE INACZEJ PRZEPRASZAM JESLI COS NIE TAK NAPISALEM PORZDRAWIAM MAX-315

Opublikowano

po 1 - NIE KRZYCZ !

b0 masz pewnie servotronic - czyli zmiana sila wspomagania w zaleznosci od predkości a ta e31 pewnie nie miała.

możesz założyć przekładnie bez servotronica ...

nie wiem jak w m70 ale w m60 wyciagalem przekladnie bez ruszania silnika ani zawieszenia...

Opublikowano
WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE

MOIM PROBLEMEM JEST PRZEKLADNIA KIEROWNICZA W 750 E32 WYCIEKA Z NIEJ PLYN W STAREJ PRZEKLADNI JEST ZAMONTOWANY CZUJNIK PODKRESLAM ODRAZU ZE POSIADAM NIVO Z TYLU ZAKUPILEM PRZEKLADNIE OD 850 E31 TEZ MIAL GOSC NIVO LECZ NIEMA TEGO CZUJNIKA A NAJWIEKSZY PROBLEM JEST W TYM JAK TU WYCIAGNAC TA PRZEKLADNIE CZY MUSZE PODWIESIC SILNIK I OPUSCIC ZAWIESZENIE CZY DA SIE INACZEJ PRZEPRASZAM JESLI COS NIE TAK NAPISALEM PORZDRAWIAM MAX-315

Taki bełkot powinien być natychmiast usuwany.

To jest żenujące, że ktoś, kto potrafił sobie kupić samochód, ma uprawnienia do kierowania pojazdami, nie potrafi sformułować poprawnie kilku zdań.

Ja naprawdę staram się nie czepiać, daleko mi do profesora Miodka, ale coś takiego to mnie bierze na wymioty. :duh:

Trwa ładowanie podpisu...
Opublikowano
Witam po pierwsze nie zycze sobie takich obelg ja sie wogule dziwie kto cie dopuscil na to forum
Opublikowano

MAX-315, nie pisz wszystkiego duzymi literami, uzywaj znakow przestankowych i od czasu do czasu znakow nowej linii (klawisz Enter).

Ciezko sie czyta to, co napisales - jak chcesz, zeby Ci ktos na tym forum pomogl, to chyba nie warto go zniechecac od razu na starcie, nie uwazasz?

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i