Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam zrobiłem lekki remont silnika i teraz mam problem z opaleniem mojej niuni chodzi tylko na wysokich obrotach ale zaraz parsknie i zgaśnie pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad2:
Opublikowano
lekki remont to pewnie swiece wymieniles i zle kable podlaczyles objawy sie zgadzaja a tak przy okazji jaki masz model bo trojek e39 nie bylo

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
albo glupi jestem albo w chu,.. walisz na forum dwa miesiace temu generalny silnika pozniej ci nierowno pracuje nastepny twoj temat to przekrecone panewki a tera to naprawde to chyba jakis zart z twojej strony

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
coś źle zrobiłeś ty lub twój mechanik i źle chodzi :roll: proste ... a tak szczerze mówiąc powiedz mi co zrobiłeś że panewki ci się poprzekręcały :shock: czasem zastanawiam się jak wy jeździcie ze macie takie problemy :duh: czy nie zmieniacie oleju czy też olej z lidla wlewacie do silnika lub i to i to :? napisz coś więcej o przebiegu naprawy , co było naprawiane może coś ci podpowiemy bo tak to nie wiadomo od czego zacząć :doh:
Opublikowano
albo glupi jestem albo w chu,.. walisz
:) M-Technic bo kolega się juz nie odezwie. A prosił o pomoc. Jego 5 318 ma problemy. Ale piotras musisz coś więcej napisać co robiłeś przy silniku. Nikt tu nie jest wróżką, udziel więcej informacji.