Skocz do zawartości

prośba o pomoc dla dziecka

KMC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Może coś więcej w temacie ?!

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Bo wczoraj była tu opisana cała historia chorej na cukrzycę dziewczynki, ale nie wiem co sie z tym postem stało :worried:
Żeby uprzedzić pytania - nie wiem co się stało z tym postem. Ja go nie usunąłem...

Ależ Ty przewrażliwiony, przecież nikt Cie nie podejżewa :wink: , może sam autor przez przypadek usuną :?: lub przez te pożądki na forum coś sie zapodziało, szukałem juz wyszukiwarką ale nic nie ma a tekst pamiętam dokładnie...

Tylko BMW jest ważne...

http://ot.mklub.net - Ciemna strona wpływu BMW na umysł człowieka :-]

sorrki to ja schrzanilem oto tresc:

Zaczne, od tego, że nie oczekuje od Was pomocy finansowej, skladek itp itd.,

ale licze na kilka rad wskazówek, ew. pomoc w trafieniu do odpowiednich

ludzi. Moja córka chrzestna w wyniku powikłań pogrypowych zachorowała na

cukrzycę. Dzieciak ma 13 lat w tej chwili szykuje się do egzaminów do szkoły

sportowej. To właśnie problem. Warunkiem przyjęcia jej do tej szkoły

(kompletnie pomijam argumenty o wygodzie Pauli i jej rodziny) jest

posiadanie pompy insulinowej. Odpowiedni - zalecany przez lekarzy - model

dla niej to koszt 14 tysięcy złotych - i nie jesteśmy w stanie tego ciężaru

udzwignąć. Zlały nas wszystkie fundacje. Stąd ta prośba, podsuncie jak

znaleźć sponsora. Niestety poza radością i dozgonną wdziecznością niewiele

możemy zaoferować. Jedyny pomysł jaki przychodzi mi do głowy to reklama na

moim samochodzie, który przejeżdza po całej Polsce ok 80 tys km rocznie.

Więcej pomysłów brak.

Oczywiście dysponuję kartą informacyjną ze szpitala oraz orzeczeniem o

niepełnosprawności Pauli.

wiem, że mi pomożecie.

Pozdrawiam

sponsora to moze nie pomoge znalezc ale cos mi wpadlo do glowy

Tak sobie patrze i dumam , klikam miedzy stronami .. i zauwazylem ze na forum jest 2678 zdeklarowanych beemkowiczow. Zakladajac ze przynajmniej (TYLKO) litr paliwa idzie w powietrze, czyli w przyblizeniu 4.18 PLN to jak by tak kazdy oddal po litrze (oczywiscie w PLN) to mamy 11.194 PLN. Chmmm problem ! Ciagle brakuje 3 tys. PLN

KMC nie badz przesadnie skromny, potrzebujesz pomocy to mow.

Pewnie wielu ludzikow zerknelo i pomyslalo sobie sceptycznie (ja zreszta tez) "wali w ch..a" ale nawet jesli tak jest, to szkoda mi dziwczynki ktora moze nie zrealizowac swoich marzen tylko dla tego ze zycie probuje ja kopnac w D. Fura mi i tak duzo pali wiec pare groszy nie zrobi ze mnie biedaka.

I moze zeby uniknac jakis dziwnych pogaduszek ze strony "waznych osobistosci" tego forum. Podeslij na priv jakis nr konta czy cos. A moze Admin dopusci taka informacje do wgladu publicznego ? Ja zawsze pomagam jesli moge. Za duzo nie poszaleje ale zobaczymy co sie da zrobic.

I do reszty chlopakow i dziewczyn - NO TO CO ? PO LITERKU ? 4.18 PLN DLA MALEJ ! na Owsiaka pewnie dawaliscie !

REMOL

______

o/_______\o

(Oo=00=oO)

[] =****= []

Ja również literek przeleje nawet V-Power Racing :lol:

proponuje abyś wkleił skany tych dokumentów co by nie było i na pewno znajdą sie chetni którzy bedą mogli pomóc...

no i jakis nr konta + tytul kroty dopisac

I zgadzam sie z Remol jak jest sytuacja podbramkowa to trzeba walić prosto z mostu i tyle...

>>> PRYMUS <<<

BMW Klub POLSKA

==================================

Always look on the bright side of drive & wife :)

http://img182.imageshack.us/img182/295/podpisforum3ru.jpg

• Członkowie klubu

Ciekawe ile z tych prawie 2700 zarejestrowanych jeszcze tu zagląda, ale z mojej strony nie widzę powodu, żeby nie poprzeć pomysłu Remola.

KMC - uzupełnij posta o co proszą.

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

A tak poza tym to wpadł mi do głowy taki pomysł - Można by co jakiś czas organizować jakąś akcję charytatywną - od Klubu BMW Polska na jakiś szczytny cel... Jakiś piknik z wystawką samochodów, cegiełki itp. A nawet jakoś to nagłośnić, myślę, że można by tym zainteresować media...

jak najbardziej mozna, streetracing.pl zrobilo aukcje wośp, ludzie licytowali zeby przejechac sie jako pasazer w viperach suprach m3 itp.. akurat tu nie wiem co to za frajda jako pasazer pojechac, za to fajnie bylo bo byli tez rajdowcy i po szutrze zabierali na przejazdzke itp, to juz musi byc milo jak na miejscu pilota w wrc bokami latasz :D..

wracajac do beemek jesli by sie znalazlo wystarczajaco takich ktore warto ogladac + namowic bmw.pl na wystawienie najciekawszych fur + zorganizowanie ciekawych prezentacji czy konkursow to pomysl jak najbardziej trafny; kupa osob sie bmw jara a prze internet kanalow komunikacyjnych jest duzo...

no dobra, to teraz wyznaczmy tego co to wszystko zorganizuje, a reszta idzie na piwo :D