Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

Znalazlem parę postow na forum ale nie wiem nadal czy to sie mnie tez tyczy

Moje m40 na postoju wkreca sie bez problemu do odcinki natomiast na kazdym z 5 biegow idzie do 5 tys pozniej nie ma sily szarpie..albo raz idzie raz nie idzie i tak sie meczy do odcinki -a powinien isc rowniej do odcinki nadal. Na wydechu tez to slychac ze od 5 tys tak jakby juz odcinal takie dziwieki slychac.

Jak nie raz np z 3 biegu przy 5.5 tys wrzuce 4 i do oporu to chwile pomysli wtedy i dopiero idzie ale jakbym tak zrobil majac 4.900obr i 4 to normalnie by sobie poszedl.

i o co lotto??? dodam ze jeden zawor czy cos klepie mi bo slysze dziada czasem. to jest tak na wolnych raz klepie raz cisza...raz klepie raz cisza. albo w jeden dzien klepie a w drugi cisza. Moze to ma wplyw na "przedwczesne odcinanie"??

Opublikowano
Potwerdzam że to oto chodzi.A klekota ci silnik?? Jak tak to masz wytarty wałek lub dźwigienki zaworowe. Musisz zakupić nowe a najlepiej z m43 i dopasować adapterki tzn pastylki.Jeden koleś dorabia w Aleksandrowie łódzkim za 100 zeta za komplet .Jak pojedziesz do niego to ci to zrobi tak max za 300 chyba z dźwigienkami z robotą, ja wymieniłem i lata moja lala :P
http://imageshack.us/a/img850/9757/z1i.gif
Opublikowano

Pan Andrzej

Miasto: Aleksandrów Łódzki

Nr tel: 602383994

Nie dzwonić po 20 do 10 rano !! !!

Zadzwoń do niego i umów się na wizyte albo na to by ci podsłał i powiedział jak należy je zamontować

http://imageshack.us/a/img850/9757/z1i.gif