Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moj kolega z 330ci wyciagnal 280 kucy nie orientuje sie dokladnie jak to zrobil ale wiem ze ma caly uklad wydechowy robiony na zamowienie program w aucie mieniony i pare innych rzeczy. ale do czego zmierzam kolego tak jak inni pisza kup a pozniej działaj zreszta ja uwazam ze 231 to jest full jazda na maxa mam compacta 318ti i w mnie zwija sie na maxa stara audice a8 w dieslu ale nie wiem jaki motor chyba nusialo byc 2.5tdi nie dla mi rady koles... uwazam ze 231kucy na polskich drogchan to maskara!!!

piszesz ze na m3 cie jeszcze nei stac a chcesz nie mala kase wkladac w auto... :/ bez sensu ja by postaral sie i kupil m3 bo jak koszty policzysz to zachwile bedziesz mial 330ci ala m3 hehe no chyba ze mowisz o tanich przerubkach w stylu tjunik z allegro bo zabawa w podkrecanie auta kosztuje i to sporo jak sie chce to zrobic jak nalezy

Opublikowano
(...) Nawet nie wiesz jak to jest polatać autem odjechanym tak ze nawet jak policja mnie zatrzymywała to nie wiedziała co to jest za marka i model.Ale mniejsza z tym.

Nie wiem czy to aby na pewno była zaleta Twojego auta :D Wiele golfów i e30 bądź e36 też sprawia policji nie lada problemy z rozpoznaniem marki i zapewniam Cie, że wcale nie jest to pozytywną cechą tych aut :D Ludzie też się za nimi oglądają i bynajmniej nie robią tego z podziwu... ;)

Ps. Oczywiście nie miałem na celu obrazić użytkowników e30 czy e36 bo na tym forum nie wiele widziałem tak wiejsko przerobionych aut, ale na ulicach widać je co chwilę.

Opublikowano

:) gdybym miał wolne ze 20 tys to kupiłbym sobie jakiegoś is-a e30 , przygotował troche i zaczął startować sobie w kjs-ach , a takie jeżdzenie na prostej to nie dla mnie , mnie to nie bawi , po za tym co to za frajda że obiade kogość na prostej , wygrać kjs-a to jest coś ,

moc to nie wszysko , widziałem wiele subaryn które objeżdżali sc

ale każdy lubi co innego :) napewno ja bym nie wydał takiej kasy na samo nagłośnienie bo to mocno dociąża samochód a karawanu nie lubie a tiuning dla mnie to seria z wyglądu - potwór pod maską :)

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS

Opublikowano
moj kolega z 330ci wyciagnal 280 kucy nie orientuje sie dokladnie jak to zrobil ale wiem ze ma caly uklad wydechowy robiony na zamowienie program w aucie mieniony i pare innych rzeczy.

Jesteś w stanie podać jakieś szczegóły ewentualnie kontakt do kolegi, może być na PW :)

Jestem bardzo zainteresowany podniesieniem mocy w 330 :)

Opublikowano

Wlasnie :) mozesz jakies namiary podac do tego kolegi.

Moze da sie z nim pogadac jakos normlanie o tych przerobkach co zrobil i jak sie auto po nich zachowuje.

Z góry dzięki.

.....When you are leaving skid marks between corners, this means that you have enough POWER....
Opublikowano
Orientuje się ktos może czy w M54B30 mozna planować głowicę, a jeśli tak to o ile ? Jakiego wzrostu mocy mozna się spodziewać ? Ze 2KM chociaż ?