Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A wiec jak w temacie.od jakiegos czasu mam problem z wycieraczka,TYLNA DODAM. niereaguje na przelacznik przy kierownicy,powlaczeniu zaplonu chodzi na okraglo,spryskiwacz tez czasami wariuje,(pare razy juz tak mialem ale z reguly po jakims czasie usterka sama znikala) Mial ktos podobny problem? Planuje dobrac sie do przelacznika ale najpierw wyslucham waszych opini.
Opublikowano
Witam,cd........W sobote z racji dobrej pogody dobralem sie do przelacznika przy kierownicy,niestety przelacznik jest sprawny a wycieraczka jak szalala tak szaleje.Nawet po odlaczeniu calkowicie okablowania od przelacznika wycieraczka nadal dziala.dziwna sytuacja. Panowie czekam na jakies sugestie,dodamze komputer nic niewykrywa.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
sprwadzi kable w tylkiej klapie moze ktorys sie przetarł i robi zwarcie

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano
Ja bym opstawiał krańcówkę w zamku, u mnie dla odmiany zamek szalał i okazało się że jest przeciek do zamka i krańcówka jak złapie wody to szaleje :)

Tworzymy własny styl, który kształtuje się poprzez pomysł na architekturę...

www.pwarchitekci.pl