Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczera prawda.Ja zawsze jak szukam autka to sie napale od razu na jakas tanioche a potem hmmmmmm mi sie odwidzi heheh

Ale poważnie --unikaj 'okazij' w stylu mam wydatki musze sprzedac moje bmw itp

.....When you are leaving skid marks between corners, this means that you have enough POWER....
Opublikowano

Witam !

Widze ze do sprawy podchodzisz z rozwaga ktorej mi zabrakło kiedy kupowałem swoja E46 320d 98r.

Samochód kupowałem osobiscie w niemczech 3 lata temu wtedy miał juz przejechane 260tyś tak wiec jak na tamte warunki-standart !!! Wiadomo, u nas w kraju takie samoch. miały o połowe mniej przejechane, dlaczego...wiemy wszyscy...

Mozna by tutaj pisac całe litanie co juz wymieniałem i ile czasu i nerwów straciłem na te naprawy, jednym słowem to jest skarbonka bez dna !

Reasumując moja rada brzmi ( mówie to tez do siebie ) KUP SAMOCHÓD NAJMŁODSZY JAK TO TYLKO MOZLIWE !!!

Zdaje sobie sprawe ce jego cena tez bedzie odpowiednia ale jest WARTA tych późniejszych problemów, czasu i pieniędzy na niekonczące sie naprawy i częsci !!!

Pozdrawiam i zycze powodzenia :)