Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

przedtem to był jeden pokój i radziłes lub prosiłes wszystkich

teraz trzeba gonic po całym domu i szukac wszedzie

POSPOLITUS MANIAKUS BEEMWUUS
Opublikowano

Panowie i panie (?) jest jeszcze coś takiego na stronie głównej forum w prawym górnym rogu jak "zobacz posty od ostatniej wizyty"....

Ja w sumie też jeszcze nie jestem do końca przekonany do tego nowego wyglądu, ale myśle, że to kwestia czasu...

Opublikowano
Nie lepiej byłoby przed zmianą (bądź co bądź poważną) zrobić jakąś ankietę, żeby za albo przeciw wypowiedzieli się wszyscy :?:
lechu
Opublikowano
Z całym szacunkiem dla Admina i ekipy która włożyła w to trochę pracy, ale jak dla mnie to jest dużo dużo gożej niż było, wogóle nie moge sie połapać, przed zmianą przeglądałem tematy w ciągu 10s patrzyłem czy cos nowego przybyło i wsio, a teraz :duh: klikania kupa człowiek nie wie gdzie jest, moż e to kwestia przyzwyczajenia ale puki co ja jestem zagubiony :worried:

Tylko BMW jest ważne...

http://ot.mklub.net - Ciemna strona wpływu BMW na umysł człowieka :-]

Opublikowano

1. Wyszukiwarka - jak wyszukujecie więcej słów, zaznaczajcie "Szukaj wszystkich słów" - będzie mniej postów, jak tego nie dacie, to jak w przykładzie : ''zdjecia naszych BMW'', będzie szukał wszystkich postów, które zawierają tekst "zdjecia", oraz te co mają "naszych", a najwięcej będzie takich z "BMW".

2. Nowy podział jest raczej wygodny dla rzadko odwiedzających forum, przeważnie tylko z problemem, dla stałych bywalców, to jest bardziej uciążliwe. Mnie osobiście też niezbyt się to podoba, no ale ja za dużo jestem na forum :D

3. Nie narzekajcie, bo na niektórych forach (np. Toyoty, gdzie też bywam) jest jakieś 5x więcej działów na 2-3 poziomach :D

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
Ja tez :cry2: :cry2: :cry2:
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Nie lepiej byłoby przed zmianą (bądź co bądź poważną) zrobić jakąś ankietę, żeby za albo przeciw wypowiedzieli się wszyscy :?:

A od czego był ten wątek ?? :duh:

Ja jestem tego samego zdania co Sebast - nowym łatwiej, starym ciężej - ale może to tylko kwestia przyzwyczajenia ?

Ja widzę jedną poważną zaletę - jak dyskusja będzie zbaczać na wiecznie żywy temat gazu, to Admin go ciach i do działu paliwa :mrgreen:

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
nie lepiej by bylo podzielic forum na modele?? np e21,e28,e30,e31,e32,e34..... itd napewno latwiej byloby co kolwiek znalesc!

Wow! Szkoda ze niekorzystamy z wzorcow juz sprawdzonych :mad2: i tak jak proponuje ZIUT forum nie zostalo podzielone na modele. Nawet majac E39 i szukajac porblemu dot. mojego M52 zawsze moglbym wejsc na E36 i w opcji wszukaj wpisac "M52". Tym bardziej, ze interesuja mnie rozne kwestie dot. E39, a nie konkretny temat... Eeee... trzeba bedzie korzystac z Forum w Niemczech i UK... dobrze, ze sluchalo sie mamy "ucz sie dziecko jezykow" :cool2:

Pozdrawiam

Eulem

E39 [E34/E36]

a tu gram: http://s1.metaldamage.pl/c.php?uid=227838

Opublikowano
jest okej teraz musimy sie tylko przyzwyczaić

tak samo jak do nowej stylistyki BMW :wink:

http://no2qnos.fm.interia.pl/breit1.jpg
Opublikowano

A od czego był ten wątek ?? :duh:

Tyle że od rozpoczęcia wątku do wprowadzenia zmian minęło chyba ze 3 czy 4 dni :jawdrop: :duh:

Można się jednak przyzwyczaić :wink:

lechu