Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wydaje mi sie ze jesli zaklad jest profesjonalny i zajmuje sie regeneracja od dluzszego czasu to jest w stanie to zrobic dobrze sam jezdze na regenerowanej juz dwa lata i nie mam z nia problemow poki co ... roznica w cenie dosyc masakryczna [1500 pln regeneracja vs ponad 3000pln nowa po oddaniu starej :) ]

firma Moto Remo jako przedstawiciel Garetta na Polske mowi wszystkim ze sie nie regeneruje i tylko wymiana na nowa itd po to moim zdaniem zeby zwlaszcza laik nie probowal robic tego gdzie indziej niz u nich ... kazdy chce zarobic :mrgreen:

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
wydaje mi sie ze jesli zaklad jest profesjonalny i zajmuje sie regeneracja od dluzszego czasu to jest w stanie to zrobic dobrze sam jezdze na regenerowanej juz dwa lata i nie mam z nia problemow poki co ... roznica w cenie dosyc masakryczna [1500 pln regeneracja vs ponad 3000pln nowa po oddaniu starej :) ]

firma Moto Remo jako przedstawiciel Garetta na Polske mowi wszystkim ze sie nie regeneruje i tylko wymiana na nowa itd po to moim zdaniem zeby zwlaszcza laik nie probowal robic tego gdzie indziej niz u nich ... kazdy chce zarobic :mrgreen:

To ja w takim razie poproszę o adres zakładu, który VNT skutecznie regeneruje.

Non repair VNT to akcja globalna-nie tylko wymysł Moto Remo-bądź co bądź najbardziej godnej zaufania firmie jesli chodzi o turbo.

Pozdro

sex, drugs and BMW...
Opublikowano

http://reampoland.pl

robilem u nich i tak jak pisalem wczesniej auto jezdzi na tym turbo 2 lata - sprawdzalem na autobanie w DE v max 240km/h na zegarku bylo wiec raczej dmuchawka dobrze dziala

Opublikowano
Witam - już auto naprawione. Oczywiście padła sprężarka. Dzisiaj je odbieram i zobaczymy jak działa. Wreszcie można będzie pojeździć !!!!
Opublikowano
Witam - już auto naprawione. Oczywiście padła sprężarka. Dzisiaj je odbieram i zobaczymy jak działa. Wreszcie można będzie pojeździć !!!!

Nowa wsadziłeś czy regenerowałeś?

Gdzie robiłeś naprawę?

Mam nadzieję, że nie trafiłeś na papudraków i trochę nią naśmigasz.

Pozdro

sex, drugs and BMW...
Opublikowano
Regenerowana - wolałbym nową ale niestety jak zawsze gdy się coś wydarzy i potrzeba kasy to jej nie ma. A papudrak to to nie jest - Lucek z Przeźmierowa koło Auto Delika. dzisiaj go odbieram - zobaczymy dam znać jak śmiga
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nowa to Nowa zawsze masz ten spokój psychiczny że wystarczy na te 100000 i nie musisz sie bać przed daleką podróżą, ale rozumiem też Ciebie 3000 piechotą nie chodzi.
Pozdrawiam
Opublikowano
Ja ogólnie wychodzę z założenia, że w moencie gdybym kupił jeszcze kiedyś turbodiesla to trzymam go do momentu kiedy strzeli turbo i wtedy albo robię go na zregenerowanej i popycham dalej albo stawiam sprawę jasno, nie naprawiam i sprzedaje jak stoi-życie juz mnie nauczyło co nie co w tym temacie i auto nigdy już nie będzie takie jak przed naprawą turbo-to również rada dla was...ja kiedyś nie doszedłem do takiej konkluzji i 3 razy turbo wymieniałem...pozdro
sex, drugs and BMW...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja ogólnie wychodzę z założenia, że w moencie gdybym kupił jeszcze kiedyś turbodiesla to trzymam go do momentu kiedy strzeli turbo i wtedy albo robię go na zregenerowanej i popycham dalej albo stawiam sprawę jasno, nie naprawiam i sprzedaje jak stoi-życie juz mnie nauczyło co nie co w tym temacie i auto nigdy już nie będzie takie jak przed naprawą turbo-to również rada dla was...ja kiedyś nie doszedłem do takiej konkluzji i 3 razy turbo wymieniałem...pozdro

Że niby jak włoże nowe turbo Garretta to już nie będzie to samo????

Jak wymieniasz sprzęgło to też już nie jest to samo auto??

Pozdrawiam
Opublikowano
Hurra - dzisiaj odebrałem wreszcie auto - śmiga aż miło - ja nówka. Zbiera się idealnie na dotknięcie pedału. Tylko po 3 tygodniach stania chyba coś się pozapiekało w hamulcach bo przy hamowaniu mnie telepie a tak nie było. Pozdrawiam
Opublikowano

Że niby jak włoże nowe turbo Garretta to już nie będzie to samo????

Jak wymieniasz sprzęgło to też już nie jest to samo auto??

Czytac ze zrozumieniem nie umiesz?

Gdzie ja tam wspomniałem o nowym?

Poza tym nawet jeśli nowe wsadzisz, to w momencie gdy weźmie się za to ktoś kto turbo widział tylko w "szybkich i wściekłych" to powodzenia-a dużo jest takich "pseudo-turbo-fachowców"\

Pozdro

sex, drugs and BMW...