Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

z rana wsiadam , wjazd z garażu tyłem potem na D i ten błąd co w temacie, z tym ze nie zdążyłem zapamietać jak nazywał sie ten błąd:(.

Potem się juz nie pojawił i dziś z rana też jest OK!, ale jak wyskoczył raz warto wiedzieć z czym to się "je" ?

Moze ktoś poradzi co to za błąd.

Opublikowano

Hej , to nie skrzynia lecz przypomnienie ze w krotce service .

Sprawdz w i-drive wszystkie wiadomosci . U mnie bylo to samo zapalilo sie i zaraz zniklo a na wyswietlaczu obok pokazala sie wiadomosc ze za

6000 km musze wymienic klocki .

Pozdrawiam

Opublikowano
U mnie bylo to samo zapalilo sie i zaraz zniklo a na wyswietlaczu obok pokazala sie wiadomosc ze za

6000 km musze wymienic klocki

a to zupełnie inna sprawa wiadmości serwisowe z i-driva

hej

Opublikowano
taki czerwony komunikat wyswietla sie przy powaznych awariach skrzyni , ja juz taki mialem kiedy mi poszlo sprzeglo
"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art" - Chris Bangle
Opublikowano
U mnie od roku albo i dłuzej taki komunikat wyświetla tylko wtedy,gdy jest za niskie napiecie akumulatora.Po doładowaniu aku nie mam żadnych problemów,a gdy auto stoi dłużej nieeksploatowane,akumulator powoli sie rozładowuje i spada napięcie-wtedy wyświetla mi ten komunikat,wystarczy doładować lub pojezdzic trochę ,i po sprawie.Spróbuj tak zrobić.
  • 4 lata później...
Opublikowano
Witam. Odświeżę temat. Jeżdżę bmw e46 320D w automacie. Czasami podczas jazdy zapala mi się kółko zębate z wykrzyknikiem. I niema na to regóły czasami po 50km a czasami po 400km. ale nie odczuwam żadnej różnicy podczas jazdy. Dodam że po zgaszeniu auta i wyjęciu kluczyka błąd znika i znowu jakiś czas jest spokój. Różnie ludzie piszą i już nie wiem co zrobić. auto sprowadziłem i zrobiłem już około 20tys i nic się nie stało. Co może być powodem tego błędu?