Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Koledzy takie pytanko. Na czym trzymają się te plastikowe osłony na tył siedzeń kierowcy i pasażera? Jak je ściągnąć? Mam chwile czasu, chciałbym się pobawić przy autku, a nie chcę nic uszkodzić.

Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
cala instrukcja demontazu fotela jest na bank w dziale zrob to sam, proponowalbym :search: i napewno tam znajdziesz, te oslony trzymaja sie na zaczepach na dole fotela, jak znajdziesz ten temat to tam sa zdjecia co i jak zeby zdjac te osolone

pzdr

yaz

Opublikowano
Tam jest coś takiego ale do e34 i nie ma nic o plastikach. Chyba że coś ominąłem ale przeszukałem wszystkie strony. Też nie wiem jak to zrobić :(
Opublikowano
a jesteś pewien ze one się ściągają w moich fotelach one robią za oparcie i są na stale aby się dostać do środka musiałem ściągnąć tapicerkę
Opublikowano

Są dwa typy siedzeń. Przed liftem plastik tylny robi za stelarz fotela i nie da się go zdjąć. W nowszych owszem można zdjąć.

Łatwo rozpoznać te fotele.

Przed liftem mają zawinięty materiał bądź skórę na tą pokrywę na zewnątrz, zaś po lifcie są wkładane w środek tej tylnej osłony do wewnątrz.

http://img692.imageshack.us/img692/9379/podpiswb.jpg