Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
chociaz nie iwem czy ta polka jest taka sama bo ja mam sedana wyglada tak samo ale czy jest taka sama nie wiadomo ale na pewno zanim bede kupowal nowe glosniki to wszytko dokladnie pomierze i zobacze co bedize pasowac chocaz 13 ladnie wygluszylem obudowalem mysle ze beda graly dosc dlugo
Opublikowano
radio no name wofer takze, a ten voice kraft??? no comment, zostaw lepiej oryginalne głosniki Nokiia i kup jakiegos nawet używanego pioneera a napewno lepiej zagra.
Teoria jest wtedy, gdy wiemy wszystko, ale nic nie działa. Praktyka jest wtedy, gdy wszystko działa , ale nic nie wiemy
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano
A jakie głośniki są lepsze trój drożne czy dwu drożne?

Co byście powiedzieli jak bym zakupił sobie 3 pary takich głośnikó http://www.allegro.pl/show_item.php?item=567648678 na przód w nogach, w drzwi i z tyłu fajnie by to grało?

Choćbyś i 10 par kupił, to fajnie nie będzie grało - zwłaszcza Buszmeny. Podstawa dobrej muzyki, to wygłuszone drzwi i głośniki 165 w dobrze zamocowanych panelach + wzmacniacz, a jak mało basów, to sub. Dla mało wymagających, to 130 w fabrycznych i elipsy na tył. Co też ważne, to wymiana kabli na nowe.

Z najtańszych głośników polecam Helix Blue, a ciut droższe - Hertz. Tanie radia to jak ktoś już polecił - nowe Kenwood lub Pioneer - ale lepiej używane Alpine z serii CDA.

I wszystko w tym temacie :mrgreen: miałem centarlną jednostke Alpine, przody DLS'y , maty w drzwiach i woofer zasilany 6 kanałowym wzmacniaczem jaki też napedzał przody i to mi dało satysfakcję dopiero wiec ta zabawa tania nie jest