Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano
idź do serwisu, znaczki są naprawdę tanie, te allegro albo są kradzione z masek, albo jakaś chińszczyzna z której zejdzie farba
Opublikowano
ja bym na ciebie nakrzyczal za logo z allegro :mad2: dla jednych to tylko eblemat...a dla drugich...mi nawet do glowy nie przyszlo szukac na alllegro.rozumiem jakies czesci ale nie twarz tej fury :evil:
Czuc respekt do Bmw nawet gdy je masz...
Opublikowano
Ja również wcześniej kupiłem na allegro (za ok 25zł) i po tygodniu odleciała w trasie wierzchnia część - więc stanowczo odradzam. Teraz mam oryginał - no ale oszczędny płaci dwa razy :wink:
Opublikowano
a jak ten znaczek sie montuje. bo ja kupilem furmanke ze zjechanym znaczkiem i zastanawiam sie jak to ustrojstwo tam siedzi? wczepiany wklejany??duzo zachodu z wymiana??
DOP
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
niektorzy dodaja kapke silikonu coby utrwalic polaczenie, jak bedziesz zdejmowal stary znaczek, to proponuje podwazac np nozykiem albo cienkim srubokretem owinietym w szmatke, zeby nie zarysowac lakieru, na wspomnianych aukcjach allegrowych czasami sa zdjecia znaczka z drugiej strony i mozna zobaczyc jak wyglada mocowanie

pzdr

yaz

Opublikowano
tez myslalem troche go podkleic..ale jak znow beda krasc to porysuja pol maski jak odejsc nie bedzie chcial
Czuc respekt do Bmw nawet gdy je masz...