Skocz do zawartości

Po czym poznać dyfer ze szperą..."z wierzchu"????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Sprawa dokładnie jak z tytułu.Czy na dyfer zeszperowany jest oznaczony wielka literą "S"???Mam zamiar sobie taki sprawić a posiadam tylko fotkę z emaila.

Pozdrawiam.

Opublikowano

tak jest tabliczka z literką "S"

podnieś na podnośnik i zakręć kołem jak się będą oba koła kręciły jednocześnie to jest szpera

Opublikowano
Witam ponownie.Na zdjęciu tabliczki nie widać ale jest namalowana taka litera(S) na główce.Czy to będzie to samo??
Opublikowano
podnieś jedną stronę i spróbuj zakręcić kołem, jeżeli bez problemu zakręcisz to nie ma szpery, albo jest zajechana
Opublikowano
...a posiadam tylko fotkę z emaila...

podnieś jedną stronę i spróbuj zakręcić kołem, jeżeli bez problemu zakręcisz to nie ma szpery, albo jest zajechana

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Opublikowano

oj niedopatrzenie z mojej strony :duh:

po fotce to lepiej nie oceniaj, bo literka może być, a szpera już dawno umarła, tylko test organoleptyczny

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
i jak to jest z tymi malowanymi znakami na główce mostu ?? ja np. mam białą farbą namalowany znak S i czerwoną S dwie obok siebie . natomiast jak jest tylko czerwoną farbą S to co to oznacza ??
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam.Panowie trochę z innej beczki ale w temacie.Czy szpera pogarsza komfort jazdy przy slabych amorach?Bo ostatnio moja bunia dziwnie sie zachowuje na zakrętach(kolysze sie mocno na lewo i prawo i musze korygować kierownicą tor jazdy)Problem nie występuje gdy przy wchodzeniu w zakręt docisne pedal gazu.
Po czterdziestce człowiek ma, trochę z osła, trochę z lwa.
Opublikowano
np na moim dyferku są takie znaki http://images36.fotosik.pl/99/493814f6d1805b04med.jpg i wiadomo że ze szperą a jeśli widoczny jest tylko ten czerwony znak to co to oznacza ??
Opublikowano

Panowie jeśli tylko was stać na takie cacko to proszę bardzo:

http://www.quaife.co.uk/shop_category.cfm/category_id/1274/category_id/1274

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
zejdźmy na ziemię :mrgreen: ustalmy na chwilę obecną że mnie nie stać :wink: czy da radę wstawić szperę z e34 325 do szpery w e36 325 ?? czy bebechy są te same :?: :?: :?: :!: bo mam okazję kupić taką z e34 ale nie wiem czy przeszczep się powiedzie