Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tylko bez epitetów tutaj, jak narazie Ty jestś jedynym baranem bo sie podobnie jemu zachowujesz obrażając innych tymi epitetami. Jak sie cos nie podoba to zmien forum. A swoja droga jestesmy przewrażliwieni TAKI zbiegami okolicznosci.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Mam apel do moderatora, żeby nie zamykał tematu bo fajnie się z gościem gada.
Opublikowano

to jest ten gosc od beemki o ktorych tyle sie gada.

Ham i prostak.psioczy na bmw nie majac o nim pojecia.

Czuc respekt do Bmw nawet gdy je masz...
Opublikowano
to jest ten gosc od beemki o ktorych tyle sie gada.

Ham i prostak.psioczy na bmw nie majac o nim pojecia.

przeciez to jest ten dzieciak co juz trzecie podejscie robi pod to forum :lol:

no chyba nie uwierzyles ze to dorosla osoba :twisted2:

Opublikowano
wow . netlog hehehehh zalogowa?em sie kiedys aby wylukac kolezanke .

nie przyszla do piaskownicy? :lol:

:cool2: :cool2: :cool2: Brawo :clap: A swoja droga zastanawiam sie po co jesli ktos ma jak mowi 25lat loguje sie jako 13latek zeby znalezc kolezanke??? To ile ta kolezanka ma lat??

Jak to po co?

"Ja mam 20 lat, ty masz 13 lat, przed nami prokurator" :lol:

hahahaha dobre :8) niech ten temat zostanie na forum i uznajmy go za taki topic śmiechu, ot tak dla relaxu :P

Opublikowano
ale z was barany... jeden największy baran podłapał netlog a reszta beczy jak wam zagrają ...co za prostaki. szkoda ze kazdy jest chojrak przy kompie. dalej bedziecie smigac starymi bmw bo jestescie za głupi zeby cos w zyciu osiągnąc :) nara pedały
Opublikowano
ale z was barany... jeden najwie˛kszy baran pod?apa? netlog a reszta beczy jak wam zagraja˛ ...co za prostaki. szkoda ze kazdy jest chojrak przy kompie. dalej bedziecie smigac starymi bmw bo jestescie za g?upi zeby cos w zyciu osia˛gna˛c :) nara peda?y

Chlopcze drogi, chyba trzeba bedzie jak to sie dawniej robilo wezwac rodzicow do szkoly :mrgreen:

A najlepiej jak ojciec zleje dupsko i odlaczy Ci net to bedzie z korzyscia dla wielu a szczegolnie dla Ciebie. Zobacz lepiej co tam pani zadala na jutro a nie tylko te paluchy na klawiature i zapryszczony ryjek w monitor. :naughty:

O Tempora! O Mores!
Opublikowano
(...) szkoda ze kazdy jest chojrak przy kompie (...)

Trzynastolatek nam grozi :mrgreen: :twisted2:

hehe wiesz 13 lat to z tego co pamiętam 1 gimnazjum to niema żartów :lol:

Opublikowano
Panowie przestańcie!!! Koles sie poczuł wazny bo ludzie na poziomie rozmawiali z nim o jego BMW :) :) :) Kolego najlepiej stuningujesz swoje bmw m3 przemalowując jego kolor a robi sie to najlepiej jak plakat ze ściany jest zdjęty!!!! pozdrawiam IMBECYLU!!!!
Opublikowano
Panowie przestańcie!!! Koles sie poczuł wazny bo ludzie na poziomie rozmawiali z nim o jego BMW :) :) :) Kolego najlepiej stuningujesz swoje bmw m3 przemalowując jego kolor a robi sie to najlepiej jak plakat ze ściany jest zdjęty!!!! pozdrawiam IMBECYLU!!!!

eee nie bądź niekulturalny-grzecznie można powiedzieć że najszybsze auta są czerwone :roll2:

pedały :) ktos ma jaja to zapraszam do wawy :)

haha i kto tu jest pedał :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Opublikowano

o żesz kurde temat sie rozwinął jak cholerka :8)

Kurde że mam daleko do wawy jestem taki kawał mendy że bym gnojka odwiedził w tym jego gimnazjum i natłumaczył, ze my mamy wiecej jak 13 lat :D :oops:

Swoja droga logowałes sie na netloga na chwilkę ale zdaje mi się że na kalwiaturze tak samo długo sie pisze cyfre 13 jak 25 :duh: :mrgreen:

A straszyc możesz koleżków w twoim wieku nie normalnych ludzi bo co nam zrobisz pobijesz??????? :mad2: :mad2: :modlitwa:

A poziom wiekowy widac było od razu tylko sie niechciałem wypowiadac czekałem az ktos sie poświęci i znajdzie dowód

Osoba ktora nigdy nie miała BMW nagle kupuje M3 i jeszcze nigdy go nie prowadząc pyta się jak wzmocnić????

Nie ma to jak 760I 445 koni Rulez:)
Opublikowano

Przeczytałem cały temat i nasuwa sie tylko jeden wniosek :D adres pod jakim mozna znalezc naszego trolla to niewatpliwie:

GIMNAZJUM SPECJALNE NR 149, Warszawa, KAROLKOWA 56

:mrgreen:

Opublikowano

A co skupujesz na kurzym targu?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Panowie radzę z dystansem traktować wypowiedzi ludzi z "niedosytem mocy w seriach M"......

.........Jak ktoś poci się jak to jeszcze nie ma BMW a już by sobie wydech zmieniał i czip wsadzał to dla mnie jest to małolat grzebiący ręką w majtach lub zwykły snob.

Nie bardzo się jest czym chwalić ale wyczułem szczurka od razu :8)

Opublikowano

Ja jestem z Warszawy.

Po pierwsze, dostajesz ostrzezenie.

Po drugie, to jest Twoje pierwsze i ostatnie ostrzezenie, nastepnym razem bedzie ban.

Dociera do Ciebie?

Pozostalych uczestnikow dyskusji prosze: nie karmic trolla.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano

Adres poprosze.

Chłopaki chetnie oblukaja twoją em czy.

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano

Nie będę zakladadal nowego tematu tylko podepnę się pod ten.

Kupilem wczoraj zielone,piękne Porsche GT3 RS. Mam problem nie wiem jak umieścić w środku kubki na kawę.

Opublikowano
Nie będę zakladadal nowego tematu tylko podepnę się pod ten.

Kupilem wczoraj zielone,piękne Porsche GT3 RS. Mam problem nie wiem jak umieścić w środku kubki na kawę.

Mogę ci pomóc w tej kwestii.

1. Musisz nabyć drogą kupna - 2 przykrywki szklane od WEKA. WEK to taki szklany gruby słoj, w którym najczęsciej domowym sposobem kisi się ogóry. Oczywiście nie kłóćmy sie czy lepsze są ze szkła, beczki czy kamionki :P

2. Musisz nabyć drogą kupna klej POXIPOL. Jest dwuskładnikowy i powinien być gwarantem, że przy wyższych prędkościach nic się nie przesunie.

3. Odtłuścić deskę rozdzielczą w miejscu gdzie ma stać ta kawa

4. Wymieszać klej

5. Odtłuścić pokrywki WEKÓW

6. Nanieść klej na deskę rozdzielczą w miejscu gdzie owe kubki maja stać

7. Przyłożyć do kleju pokrywki WEKÓW i mocno przycisnąć

8. Po czasie 15 minut zdjąć obciążenie i można użytkować podstawki pod kawę

9. Przykrywa od WEKA jest na tyle głęboka, że nawet podczas wylania się kawy - nie poparzysz sobie COHONES.

10. Smigać śmigać i jeszcze raz śmigać.

P.S. Czy ktoś chciałby sprzedać swoje MURCIELAGO - ja byłbym zainteresowany

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.