Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A Wy jak zwykle podchwytujecie temat i karmicie Trolle :wink: że już nie wspomnę że zrobił się jeden wielki OT :nienie:

E e e e- czemu OT. Przecież podajemy mozliwości podwyższenia mocy w samochodzie - czego dotyczył post. Czyli z tematem jest zgodne - a że trollowe pytanie - no cóż - bywa.

Pzdr,

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

http://moto.allegro.pl/item572855518_tuning_chip_47km_seicento_cinquecento_golf_bmw.html

Zobaczcie ilu idiotów to kupiło ( przeglądając aukcje sprzedawcy ).

Cóż - głupich nie sieją - sami się rodzą...

Pzdr,

Ciekawe czy to się nakleja na klapke wlewu czy nad wydechem? :lol:

Edytowane przez BaX
Opublikowano
...piotr23_24 reinkarnacja :?:

Może może - od czasu kiedy go zdemaskowaliśmy mineło trochę czasu - więc kolega nie ma już 13 - tylko 14 lat :P:P:P.

Ale temat świetny jak na wprowadzenie.

Pzdr,

Opublikowano
jezdziłem juz bmw e60 M5 507ps i mnie sie podobało . ale to auto jest dla mnie paskudne. obecnie smigam audi s4 344ps. musze zmienic na cos mniejszego i starszego :) zawsze chciałem miec bmw :)
Opublikowano
słyszałem że jak sprejem pomalujesz plastiki w aucie pod kolor auta lub aluminium to też auto kopa dostaje :mrgreen:

jakbym miał e36 to napewno bym sie bawił spreyami:) no ale cóz....

pytanie zadałem do ludzi którzy maja pojęcie o tym co piszą . moze nawet sami cos takiego robili. prosze o konkretne odpowiedzi .

nie znam M3 i che sie tylko dowiedziec czy warto cos ulepszac i czy jest to sensowne. czesto sie zmienia dolot ale nie wiem czy w m3 akurat to cos da. oczywisnie mysle o dedykowanym dolocie. myslałem tez o tłumiku.

czy chip ma sens?????? czy lepiej nie dotykac????

Opublikowano
jezdziłem juz bmw e60 M5 507ps i mnie sie podobało . ale to auto jest dla mnie paskudne. obecnie smigam audi s4 344ps. musze zmienic na cos mniejszego i starszego :) zawsze chciałem miec bmw :)

heh a moze jednak a4 ale 2.0tdi 140ps z napedem na przod?

proponuje zajrzec na forum a4-klub.pl i faktycznie nie karmic trolla...

Opublikowano

troll nie troll ale pytanie calkiem na miejscu sa maniacy predkosci.poczytajcie co ludzie robia z silnikiem audi 1.8t.

gdybym ja mial mozliwosc posiadania M3 to bylbym najszczesliwszy na swiecie i bym nie myslal co w niej zmieniac.

To cudo motoryzacji.

Czuc respekt do Bmw nawet gdy je masz...
Opublikowano
miałem 5.5L amg , wygląd silnika nie robi na mnie wrażenie. Proszę o konkrety. Nie chcę nic nikomu udowadniać.

jeżeli nie chcesz nikomu nic udowadniać to po co pytasz?i co takiego niezwykłego jest w 5,5 amg?

A little piece of heaven in my hands
Opublikowano

Ale z czym do ludzi ? 5.5 AMG prównujesz do 3.2 M w rzędzię ?

To może chcesz pogadać z 5.0 V10 M5 ?

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano
ja powiem tak :arrow: JESTEM DUMNY Z FIRMY BMW :8) e36 Mpower 3,2L 320km z wolnossącego w tamtych latach :shock: mało która firma może się pochwalić takim osiągnięciem :!: e 46 3,2 Mpower 343KM widmo :cool2: wygląd i moc która tam jest to mówi samo za siebie :!: nie wyskakujcie z tekstami że jakiś AMG 5,5 to to i tamto BMW też ma większe silniki ... :dance:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.