Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak mozna w prosty sposób jesli taki istnieje poprawic osiągi bmw m3???

czy zmieniac swiece , filtr powietrza??? czy chip tuning jest wskazany ??? prosze o odpowiedz bo niebawem nabede takie auto i chce sobie cos poprawic:):) na kompresor nie mam kasy.

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Nawet nie napisałeś jaki tam będzie silnik siedział, a tak poza tym to czy w M3 trzeba poprawiać osiągi :?: :P Jeśli jeszcze nie kupiłeś auta to kup z silnikiem którego osiągi będą Cię zadowalały bez dłubaniny. O jakiej pojemności, mocy myślisz?
Opublikowano
Nawet nie napisałeś jaki tam będzie silnik siedział, a tak poza tym to czy w M3 trzeba poprawiać osiągi :?: :P Jeśli jeszcze nie kupiłeś auta to kup z silnikiem którego osiągi będą Cię zadowalały bez dłubaniny. O jakiej pojemności, mocy myślisz?

m3 e46 jest tylko jedna wersja silnikowa...

a tak z ciekawosci to z czego sie przesiadasz do m3 skoro juz wiesz ze bedzie za slabe?

Opublikowano
Magnetyzery

i oczywiście stożkowy filtr powietrza i strumienica.

A tam strumienica. Zdemontować wydech, dobry ceramizer no i oczywiście magnetyzer. Najlepiej kilka. Myślę, że będzie ze 70 do 100 kuców więcej, no i moment ze 600 Nm.

Tak na poważnie. M3 nie trzeba modyfikować.

Opublikowano (edytowane)
Auto chcesz używać do driftu? To kup e36 lub e30. Dla chęci samego posiadania M3 e46 bez ekstremalnej jazdy seria ci wystarczy. Ale myślę że to temat bardziej zaczepny niż realny Edytowane przez Adam318
Opublikowano
. Masz za duzo kaski :D ?
napisał że nie ma na kompresor :)

A poprawić osiągi można łatwo w miarę. Z przodu zakładamy 16 a z tyłu 19 i oponki na podobnym profilu. Będziemy mieli z górki

Opublikowano

sportowe swiece, magnetyzer :lol:

nie no chyba zart:)

po co takie cos przerabiac:P

Opublikowano
jak mozna w prosty sposób jesli taki istnieje poprawic osiągi bmw m3???

czy zmieniac swiece , filtr powietrza??? czy chip tuning jest wskazany ??? prosze o odpowiedz bo niebawem nabede takie auto i chce sobie cos poprawic:):) na kompresor nie mam kasy.

wiem ze na pytanie nieodpowiada sie pytaniem ale... no inaczej niemoge... jakim autem przemieszczasz sie obecnie :?: :?: :?: :8)

Opublikowano
przecież M3 złamie ci kręgosłup i bez przeróbek. :lol: a najpierw to kup te auto jazda próbna jakiś czas i jak cię ona (M3) nie zabije wtedy myśl co zmienić :twisted2: M3 to nie ''tico''
Opublikowano

I tak wszyscy jesteście w błędzie.

Najlepsze przyrosty mocy daje zamontowanie specialnego GUZIKA, który siedzi także w M5 i naciśnięcie go powoduje wzrost mocy o 100KM :norty:

Co wy na to???

GUZIK można zakupić na allegro - myslę, że za 150zł.

Pzdr,

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kupisz sobie takich 5 i bedziesz latał

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano
A może upatrzył sobie kolega autko z naklejką M z tyłu i się pyta jak podnieść moc w M3? Znam niejedną osobę którą przy pytaniu-"jaki model bmw masz" pada odpowiedź "M3". "A jaki silnik?" "1,6" :lol:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

super moc za 12 zeta

Wolałbym dedykowany specialnie do BMW o przyroście mocy 47KM :P

i za 9,99zł :P

http://moto.allegro.pl/item572855518_tuning_chip_47km_seicento_cinquecento_golf_bmw.html

Zobaczcie ilu idiotów to kupiło ( przeglądając aukcje sprzedawcy ).

Cóż - głupich nie sieją - sami się rodzą...

Pzdr,

Sprzedajacy tez ma negatywne opinie a kupujacy dowiedział sie dopiero po zakupie ze to nie jest chip :mad2:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano

super moc za 12 zeta

Wolałbym dedykowany specialnie do BMW o przyroście mocy 47KM :P

i za 9,99zł :P

http://moto.allegro.pl/item572855518_tuning_chip_47km_seicento_cinquecento_golf_bmw.html

Zobaczcie ilu idiotów to kupiło ( przeglądając aukcje sprzedawcy ).

Cóż - głupich nie sieją - sami się rodzą...

Pzdr,

no nie wiem,wydaje mi się że za 11,99 zł będzie więcej mocy niż za 9,99.

A little piece of heaven in my hands
Opublikowano
A Wy jak zwykle podchwytujecie temat i karmicie Trolle :wink: że już nie wspomnę że zrobił się jeden wielki OT :nienie:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.