Skocz do zawartości

zderzak przedni m3 co o tym sadzicie??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,chcialbym sie was doradzic w sprawie zderzaka m3,chodzi o to ze nie stac mnie w tej chwili na wydanie od 800-1200zl na oryginalny przedni zderzak m3 do mojego bmw,ale znalazlem na allegro cos takiego http://www.allegro.pl/item564336528_listwa_przedniego_zderzaka_m_pakiet_m3_bmw_e36_lam.html

czy warto kupic taka dokladke,a moze juz ktos kupil i chcialby wyrazic opinie odnosnie montarzu,to bylbym wdzieczny.pozdrawiam

Opublikowano
Laminat to nie za dobre tworzywo na zderzak - zwłaszcza przedni. Przy byle dotknięciu do krawężnika podczas parkowania rozleci się w drobny mak :oops:
Opublikowano
Ta nakładkę na oryginalny zderzak sobie daruj bo będzie wiocha. Podróbka zderzaka M3 z laminatu ma według mnie sens, ale zgadzam się z daniello320i. Taki zderzak będzie bardzo kruchy i lekkie otarcie skończy się pęknięciem.
Opublikowano
ogolnie lipny material. z drugiej strony tylko przedni m-pakietowy zderzak hmm jeszcze wieksza lipa-takie moje zdanie. jak juz to full.pzdr

GSI KOCHALEM

BMW POKOCHAM

Opublikowano

musze sie zwami nie zgodzić że laminat jest kruchy jakieś 3 dni temu przy 150 km/h uderzyłem w plastikowy błotnik od tira który leżał na lewym pasie (było to nocą) wychodząc z samochodu myślałem ze niema połowy zderzaka a jest tylko jedno niewielkie pękniecie a mam dokładnie taka samą dokładkę a więc jak jest dobrze zrobione to tak łatwo nie popęka.

Moim zdaniem lepiej se odłóż kasę i poszukaj zderzaka m3 w kolorze niewiele większe koszta wyjdą niż kupno dokladki i jej malowanie :norty:

Opublikowano

nie kupuj nic co z laminatu nawet gdyby bylo za złotówkę

lepiej poczekaj troche i kup używkę za 600 zeta w dobrym stanie

laminat latwo pęka, bedzie wygladac fatalnie bo i spasowac ciezko

Opublikowano
musze sie zwami nie zgodzić że laminat jest kruchy jakieś 3 dni temu przy 150 km/h uderzyłem w plastikowy błotnik od tira który leżał na lewym pasie (było to nocą) wychodząc z samochodu myślałem ze niema połowy zderzaka a jest tylko jedno niewielkie pękniecie a mam dokładnie taka samą dokładkę a więc jak jest dobrze zrobione to tak łatwo nie popęka.

Moim zdaniem lepiej se odłóż kasę i poszukaj zderzaka m3 w kolorze niewiele większe koszta wyjdą niż kupno dokladki i jej malowanie :norty:

witaj,napisales ze stosowales taka dokladke jaka jest na allegro za 135zl,czy mozesz przeslac jakies foty po zalozeniu,czy ta dokladka jest dopasowana dobrze?i czy jest problem z montarzem?

Opublikowano
jak solidnie przywalisz to wszystko połamiesz, jak chcesz montować laminat to musisz mieś do tego dobrego speca, takiego który lubi się pobawić, bo te tanie zderzaki rzadko kiedy dobrze pasują
Opublikowano
pare osób z innego forum kupiło takową i nie narzekali, jakoś nie jest zła, a z wytrzymałością nikt nei sprawdzał. pieniadze nie duże - powiedział bym wart nawet ryzyka.
Opublikowano
ja mam z laminatu i przyznaję że elastyczne to nie jest :naughty: ale jak ktoś jest ślimakiem i jezdzi bez pojęcia to rozwali wszystko nawet i gumowy :lol: :lol: . ja mam taki wzór http://images31.fotosik.pl/451/a0197c430dce20eemed.jpg i pasował bardzo ładnie :dance: kolor nadałem i śmigam już 2 rok bez klejenia i malowania . niewidomi nie jeżdżą :worried: ...