Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Rado naprawdę masz problem. Bili Cię w szkole? Zamykali w szafie przed lekcją? Przywiązywali w lesie do drzewa i straszyli benzyną (to raczej pewne)?

Wiem , koledzy się z Ciebie śmieją, że pracujesz na Okęciu jako strach do odstraszania ptaków, żeby silników samolotów nie niszczyły. Praca jak każda inna i nie musisz frustracji wylewać na forum.

Wiesz co znaczy gdy Anglik proponuje drugiego drinka? Żebyś spierd... z przyjęcia. I ja proponuję Ci drugiego

złamałeś tu kilka punktów regulaminu

przekleństwa i wycieczki osobiste i dywagcje na mój temat w skrucie

hamidło

wiec złaski swojej zachowaj swoje błyskotliwe spostrzezenia dla siebie, i wycieczki osobiste , prowokowaliście mnie przez 4 s i mój błąd że dałem się wciagnąć w to ale myślałem że dyskusja bedzie na jakimś poziomie , myliłem się jak widać

tak ja napisałem za to normalnie dostał byś po mordzie ale przecież to internet i można pisać co slina na język przyniesie zwłaszcza jak masz znajomego modka co niewidzi nawet przekleństw bo były zakropowane , żanua

Edytowane przez Rado_!

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
(...) Towarzyswo własnej adoracji (...)

Powtarzasz ten zwrot w kilku ostatnich postach i domyślam się, że nie przestaniesz więc może warto byłoby wiedzieć iż pisze się 'towarzystwo wzajemnej adoracji', a nie 'własnej'. W ogóle czytając Twoje posty odnosi się wrażenie, że do szkoły miałeś pod górkę patrząc na ortografie Twoich wypowiedzi. Wiesz to nic osobistego ale czasem warto sprawdzić to co się napisało, ludzie będą Cie traktować poważniej i na pewno łatwiej będzie zrozumieć Twoje błyskotliwe i 'sensowne' riposty. Pozdrawiam :D

Edytowane przez ShakeIt
Opublikowano
(...) Towarzyswo własnej adoracji (...)

Powtarzasz ten zwrot w kilku ostatnich postach i domyślam się, że nie przestaniesz więc może warto byłoby wiedzieć iż pisze się 'towarzystwo wzajemnej adoracji', a nie 'własnej'. Pozdrawiam :D

dzięki , to naprawde wiele wnosi do całej dyskusji ,

może tak zajmiesz jakieś stanowisko , wszysko jedno jakie , tylko się określij

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS

Opublikowano (edytowane)
mam ubaw jak to czytam :twisted2: :twisted2: :clap: RADO jest the best i zadusił się ostro rzekłbym wręcz jak DIESEL na mrozie :twisted2: pozdro monster fani .... spokojnie panowie to tylko auta ;)

od poczatku tu w tej całej dyskusji nie chodziło kolego o dyskusje disel vs benzyna , chodziło o sprowokowanie mnie i to się wam udało gratuluje ,

zachęcam gorąco o przestudiowanie pierwszych 4 s ,

mój disel ma się dobrze i znana jest opinia moja , ja ci nic nie musze udowadniać , spójrz lepiej na swoje cudo chłodnym okiem

wiec nie piszcie kolejnych postów tylko zajmijcie jakieś stanowisko ,

Edytowane przez Rado_!

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS

Opublikowano
może tak zajmiesz jakieś stanowisko , wszysko jedno jakie , tylko się określij

Ok :D Jestem po stronie benzyny :mrgreen: Czy o takie zajęcie stanowiska Ci chodziło ? :twisted2:

Opublikowano
każdy chwali swoje tak było jest i będzie ... :lol: ja mam benzyniaczka żadne lpg czysta benzynka i jest ok ale i diesel jest dobry jeździłem i fajnie chodzą diesle więc PO CO besztać auta ??? każde z nich ma zalety i wady tak samo jak automat i manual wszystkie są spoko :!: pytanie kto czego chce ... nic więcej :!: WIĘC KTO DA SIĘ KOLEDZE KARNĄĆ BMW W JEGO STRONACH ??? :mrgreen:
Opublikowano

Kolego nie znajdziesz w okolicy 330xiA, szukaj więc 330iA.

To bardzo rzadkie i wyjątkowe auta.

Rado czytaj to co do Ciebie piszę uważnie, a potem zabieraj glos. Na to, że nie czytasz i wyrywasz z kontekstu jest dowód. Piszesz do mnie "hamidlo" ja do Ciebie "chamstwo".

Samo to powinno zapalić światelko.

Opublikowano (edytowane)
Kolego nie znajdziesz w okolicy 330xiA, szukaj więc 330iA.

To bardzo rzadkie i wyjątkowe auta.

Rado czytaj to co do Ciebie piszę uważnie, a potem zabieraj glos. Na to, że nie czytasz i wyrywasz z kontekstu jest dowód. Piszesz do mnie "hamidlo" ja do Ciebie "chamstwo".

Samo to powinno zapalić światelko.

predzej mi kaktus wyrośnie jak powiesz że popełniłeś bład , to tylko o tobie człowieku świadczy

zawsze masz racje a słowa przepraszam to ci przez gardło nie przeciśnie

człowieku weź mnie nie rozśmieszaj , jakie wyrwane z kontekstu poczytaj sobie 4s jak pisaliście swoje dyrdymały , światełko to sobie powinieneś zgasić , czy ty czytasz wogóle co piszesz czy nadal głupa bedziesz udawał i wszysko w żart obracał ??

mój bład że dałem się w tą głupią dyskusje a ty się po prostu zagalapowałeś i nie potrafisz się do tego przyznać

chciałeś konkrety podałem , chciałeś hamstwo - pokazałem , teraz mówisz że z kontekstu wyrwane ? ciekawe co jeszcze wymyślisz

Edytowane przez Rado_!

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS

Opublikowano
Rado_1 gdy czytam Twoj post mam nieodparte wrazenie ze gdzies juz "to" czytalem. Tak czytalem dwa posty wyzej! Powtarzasz sie juz od 4 strony Towarzystwo Wlasnej Adoracji juz dawno zapomnialo o tym temacie a Ty dalej tkwisz w tym wątku ktory kreci sie wokol Ciebie i tylko czekasz by komus odszczeknąć. To juz jest naprawde nudne. Dziwie sie ze modek nie postawil jeszcze kłódeczki
Opublikowano
Rado_1 gdy czytam Twoj post mam nieodparte wrazenie ze gdzies juz "to" czytalem. Tak czytalem dwa posty wyzej! Powtarzasz sie juz od 4 strony Towarzystwo Wlasnej Adoracji juz dawno zapomnialo o tym temacie a Ty dalej tkwisz w tym wątku ktory kreci sie wokol Ciebie i tylko czekasz by komus odszczeknąć. To juz jest naprawde nudne. Dziwie sie ze modek nie postawil jeszcze kłódeczki

Bingo załapałaś , no właśnie ja czekam na reakcje modka , czekam na jego moralizatorską mowe , gdybym ja takich "sformuowań" urzył modek by w 5 s juz dał ostrzeżenie i zamknął temat

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS

Opublikowano
no dobra a dał już się ktoś koledze przejechać tą bemką ??? Hunter dziwne że twoje wątki tak szybko zamykają a tu dyskusja sie toczy 8 stron :) i jakoś nie zauważyłem by któraś strona konfliktu zbrojnego zamierzała wprowadzić rozejm:) Dajcie koledze spokojnie znaleźć bmw do testów :) bo chyba już zrezygnował z bmw jak diesle i benzyny w naszych wzajemnych opiniach są do bani :) jak masz diesla to to benzyna = skarbonka na niedzielę a jak masz benzynę to diesel = szrot i klekot !!! to jak to jest czym my właściwie jeździmy ??chyba trzeba przesiąść się na multiplę :)
Le Mans winners 2006 2007 2008 R10tdi :) 2009 908 HDI :) 2010 R15 TDI ;)no cóż trzeba wiedzieć gdzie leży przyszłość motoryzacji :) TDI
Opublikowano

Ok, przepraszam Cię nie będę więcej po Tobie jeździł. Skończmy tę dyskusję.

BTW nie znam osobiście żadnego z moderatorów.

Opublikowano

Ok, przepraszam Cię nie będę więcej po Tobie jeździł. Skończmy tę dyskusję.

BTW nie znam osobiście żadnego z moderatorów.

oki mi to wystarczy zamykam temat

a tematów już nie bedzie bo nie mam zamiaru na zaczepki reagować

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS

Opublikowano

jak ty człowieku hamstwa nie rozumiesz to o czym mamy rozmawiać

Asz to Chamstwo szerzy się wokoło...

Tak apropo' - gdzie kolega tam chamstwo widział??? Skrzywdził kolegę ktoś?, ktoś złamał serce?, ktoś śmiał obrazić samochód kolegi czy jak?

broniąc kolegi albo tego niewidząc wpisujesz się na tą liste

Ja dalej nie wiem co to za lista i jacy są członkowie?

Ja nikogo nie bronię - ale także nie atakuję. Mam nieodparte wrażenie iż sam prowokujesz ataki na siebie ( jeśli można to nazwać atakami - gdyż ja tu widzę tylko "zalotne uszczypliwośći" ).

Już ci wielokrotnie mówiłem - że takim systemem "BYCIA NA FORUM" niczego nie zwojujesz. I fakt, że nie tylko ja miałem cię dość - uwidocznił się także w tym wątku. Każdy popełnia błędy, każdy czasem się myli - a ty mam wrażenie obnosisz się jakbyś był NIEOMYLNY - a twoje auto było obiektem POŻĄDANIA MAS - co oczywiście jest nieprawdą.

Jak widzisz - obok siebie zyjemy ( posiadacze diesli np M330d, posiadacze benzyn np Jakub czy wiele innych osób ) i nikt do siebie nie ma pretensji - wystarczy że pojawiasz się TY kolego i zaczyna się ostra przepychanka. Zastanów się dlaczego!!!

zrozumiałeś czy znowu czegoś nie rozumiesz ?

Panowie - kto ma w końcu tą listę Wzajemnej Adoracji bo chciałbym się opowiedziec po którejś stronie :twisted2:

A co do tematu to uważam osobiście, że najlepszym sposobem na przetestowanie innego egzemplarza 330Xi będzie znalezienie go w ogłoszeniu i pod pozorem kupna udanie się na jazdę próbną.

Pzdr,

Opublikowano
tak masz rację wydaje mi się że tak najlepiej sprawdzić :) Jak mówią starzy handlarze z giełdy : Kupić nie kupić popatrzeć można:) a tak poważnie to M330d i jakub zamierzają zrobić jakąś konfrontację na torze Poznań - tak wynika z postów -to może dostaniemy jakieś czasy oficjalne z tej zabawy - oj jak ja bym swojego diesla przegonił tak po torze :( to nie kart ale też mogło by być fajnie . To co M330d honor diesla w twoich rękach :) oczywiście widzę że masz mały handicap w postać znajomości toru... no zdrowe współzawodnictwo potrafi rozładować emocje - których dużo w tym wątku było.
Le Mans winners 2006 2007 2008 R10tdi :) 2009 908 HDI :) 2010 R15 TDI ;)no cóż trzeba wiedzieć gdzie leży przyszłość motoryzacji :) TDI
Opublikowano
tak masz rację wydaje mi się że tak najlepiej sprawdzić :) Jak mówią starzy handlarze z giełdy : Kupić nie kupić popatrzeć można:) a tak poważnie to M330d i jakub zamierzają zrobić jakąś konfrontację na torze Poznań - tak wynika z postów -to może dostaniemy jakieś czasy oficjalne z tej zabawy - oj jak ja bym swojego diesla przegonił tak po torze :( to nie kart ale też mogło by być fajnie . To co M330d honor diesla w twoich rękach :) oczywiście widzę że masz mały handicap w postać znajomości toru... no zdrowe współzawodnictwo potrafi rozładować emocje - których dużo w tym wątku było.

Ile tych konfrontacji już mialo być :)

Hunter wymięka - mialo być sprawdzenie i porównanie zużycia paliwa w rzeczywistych warunkach i rozwianie pewnyh mitów, ale nie mogę się doczekać.

M330d- tu nie będzie porównań, chyba że ja wsiądę w diesla, a on w moje auto. On to zawodowiec, a ja rajdowy amator. Będzie za to opis wrażeń.

Jeśli dotrę w końcu na tor to na pewno o tym publicznie pinformuję.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jakub, ja oczywiście pamiętam i nie wymiękam tylko czasu mało na to wszystko.

Jak tylko będzie chwila to się ugadamy i potestujemy - oczywiście nie mogę się doczekać jazdy benzynką (jak dasz sie "karnąć")

Wiem że dźwięk benzyny to coś pięknego bo miałem 2.5i

Pozdrawiam
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Dostałem moda na serię 3.

Ponieważ wątek, po bezsensownych 4 stronach, zakończył się pozytywnie - nie zamykam.

Nie chce mi się już też prostować słów, które nie padły, a zostały przytaczane (btw jest to lekkim szokiem).

Co do ewentualnych ostrzeżeń w CAŁEJ serii 3 - w przyszłości.

Będę dawał obu stronom konfliktu, jeśli upomnienie nie pomoże i po nim wycieczki osobiste będą nadal uskuteczniane. Bez większego zgłębiania winy, kto pierwszy zaczął itp.

Upierdliwcom mówię, że na bana nie trzeba mieć wcale 5 ostrzeżeń.

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dostałem moda na serię 3.

Ponieważ wątek, po bezsensownych 4 stronach, zakończył się pozytywnie - nie zamykam.

Nie chce mi się już też prostować słów, które nie padły, a zostały przytaczane (btw jest to lekkim szokiem).

Co do ewentualnych ostrzeżeń w CAŁEJ serii 3 - w przyszłości.

Będę dawał obu stronom konfliktu, jeśli upomnienie nie pomoże i po nim wycieczki osobiste będą nadal uskuteczniane. Bez większego zgłębiania winy, kto pierwszy zaczął itp.

Upierdliwcom mówię, że na bana nie trzeba mieć wcale 5 ostrzeżeń.

Gr - mam nadzieje że władza do głowy Ci nie uderzy. :twisted2:

Taki żarcik wybacz.

Wracając do tematu, trzeba znaleźć ogłoszenie w okolicy i pojechać zobaczyć autko - przy okazji się przejechać, najprostrze rozwiązanie

Pozdrawiam
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Gr - mam nadzieje że władza do głowy Ci nie uderzy. :twisted2:

Taki żarcik wybacz.

Nigdy nic nie wiadomo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Byłem już modem całego forum przez dłuuuuugi czas i jakoś dałem radę, więc rokuję sobie pozytywnie :mrgreen:

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png