Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jakis tam poziom mam, byle jaki ale mam. Nie lubie forumowych zadymiarzy i uparciuchów.

Jakub - niedziela 14 pasuje ? Mam opieka nad ALT.

P.S. Specjalnie dla Ciebie Jakub zmieniłem troche podpis ;)

14 kwietnia? Wstępnie tak...

ten podpis to mam nadzieję, że po 14 zniknie :) (po 150 okrążeniach)

1,2,3,4,5,6... nie karmić trola, nie karmić trola, nie karmić trola.

A takie fajne mam teksty w zanadrzu...

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Skoro uważasz, że Panfil nie ogarnia sam, to poprosiłem Admina, żeby mnie zrobił modem na serii 3. Postaram się mu pomóc.

Jestem codziennie na forum, to co mi szkodzi poprawić parę tematów.

to twój znajomekj a nie mój , wielokrotnie się powołujesz na te znajomości

rozumiem że nie dostrzegasz różnicy , koleś mnie wyzwał a modek udaje że nie widzi , za to co napisał to normalnie po mordzie by dostał , ale przeciez tu jest internet wiec można pisać co się chce i obrażać kogo się chce , zwłaszcza z takimi modkami stronniczymi ,

jak ja coś napisze to w 5 minut jest reakcja modka ,siedzi na forumie wiec jest to jednoznacze

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS

Opublikowano
Jakis tam poziom mam, byle jaki ale mam. Nie lubie forumowych zadymiarzy i uparciuchów.

Niedziela po jutrze !!!

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano

nie krępuj się , dawaj , ty i te twoje teksty , wklej sobie fotke i jakiś podpis orginalny ,

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS

Opublikowano

nie krępuj się , dawaj , ty i te twoje teksty , wklej sobie fotke i jakiś podpis orginalny ,

Fotkę mam sobie wklejać? Co ja Papik jestem? Myślisz, że noszę koszulkę polo z postawionym kolnierzykiem, duży zegarek i ładne okulary?

To Subaru z avataru to model WRC bodajże 2005 rok wart ze 2 mln euro. Obiekt marzeń raczej niedostępny dla 99% forowiczów dla mnie też nie. Jeden kolega może takim jechał.

a M3 nigdy nie kupię i nie dlatego, że mnie nie stać.

Opublikowano

no właśnie sam sobie dopowiedziałeś , m3 nie kupisz bo wolisz subaru za 2 mln euro które i tak nie kupisz bo cię nie stać ,po prostu spadne zaraz ze stołka - to są te twoje teksty , ja myśle że chodzisz w czapecce koszulce i kurtce subaru , pewnie też breloczek masz z subaru :)

ja czekam na Panfila , chyba trzeba mu napisać na priv bo ślepy , wcześniej tak energicznie wkraczał do akcji , od poczatki ten topik to off ale przecież nie zamykaliście go bo czekaliście na mnie , śmieszni jesteście

Towarzystwo własnej adoracji

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS

Opublikowano
Taki maly offtop. Rado_! powiem Ci cos od serca. Wprost. Jestes czlowiekiem strasznie upartym, przewrazliwionym na swoim punkcie i uwazasz sie za wielkiego obronce moralnosci i porzadku. Nawet Panfila pouczasz co ma robic. Przestań wymyslac i bronic swoich bzdurnych teorii i zacznij prowadzic rzeczowa dyskusje operujac jakimis sensownymi argumentami. I nie zachowuj sie jak dzieciak - "nie denerwujcie mnie bo powiem Panfilowi". Zastanow sie nad tym to moze wreszcie ktos zacznie rozmawiac z Toba powaznie bo na razie to jest smiech przez łzy a twoje posty nie przedstawiaja zadnej wartosci
Opublikowano
Taki maly offtop. Rado_! powiem Ci cos od serca. Wprost. Jestes czlowiekiem strasznie upartym, przewrazliwionym na swoim punkcie i uwazasz sie za wielkiego obronce moralnosci i porzadku. Nawet Panfila pouczasz co ma robic. Przestań wymyslac i bronic swoich bzdurnych teorii i zacznij prowadzic rzeczowa dyskusje operujac jakimis sensownymi argumentami. I nie zachowuj sie jak dzieciak - "nie denerwujcie mnie bo powiem Panfilowi". Zastanow sie nad tym to moze wreszcie ktos zacznie rozmawiac z Toba powaznie bo na razie to jest smiech przez łzy a twoje posty nie przedstawiaja zadnej wartosci

chyba sobie żartujesz , czekam na rekcje Panfila z bardzo prostego powodu ,

po 1 Jakub złamał regulamin

po2 cały temat od dawna jest do zamkniecia i to już od 2 strony

wcześniej Panfil wielkrotnie wkraczał bardzo gorliwie do akcji , wiec po prostu czekam sobie spokojnie i bede pisał

wy oczysicie Panowie własnej adoracji nie widzicie nic złego w tym co napisał Jakub , ba nawet jeden przez drugiego przyklaskuje i wdze że broni :)

ja widze i mam do tego prawo - regulamin tego forum rozumiem że jest stosowany wybiórczo ,

po za tym nie ja zaczełem tą dyskusje wiec czarny zanim coś napiszesz pomyśl - to nie boli

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS

Opublikowano
pewnie też breloczek masz z subaru

Nie. Mam breloczek ferrari

Kupię M3 jak wypuszczą wersję Touring, a narazie przymierzam się do 335i. Tam są dwie turbiny, prawie jak diesel bo wtrysk bezpośredni też ma.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kupię M3 jak wypuszczą wersję Touring, a narazie przymierzam się do 335i. Tam są dwie turbiny, prawie jak diesel bo wtrysk bezpośredni też ma.

Jakub bo tak naprawdę 335i nie różni się w myśli konstukcyjnej niczym od diesla

1. paliwo pod wysokim ciśnieniem i wspólna szyna do benzyny + pompa wysokiego P

2.Turbina

3. to wszystko pozwoliło zejść do - podobno - super spalania 7-8l/100km

Jeśli to wszystko prawda to też będę polował na takiego

Pozdrawiam
Opublikowano

tak tylko do jednej części wypowiedzi się odniosę, bo mnie nieco rozśmieszyła :)

na drodze benzyna nie istnieje , zwłaszcza 3l - pojawia się czasem wieczorami i w weekendy , zjawisko bardzo unikalne , wiecej subaryn widze ,

się zastanawiam skąd czerpiesz takie dane ;>

patrząc po drodze? ook. to co to za silnik:

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//i43.tinypic.com/250qpw3.jpg

Bo jak nie wiesz, to coś obawiam się, że Twoja wiedza na temat przejeżdżających samochodów może być o tyle cienka, że oznaczenia jakoś częściej widać na słabszych wersjach silnikowych (ot choćby przejrzyj oferty na allegro 540... prawie wszystkie bez oznaczeń )

Opublikowano
tak tylko do jednej części wypowiedzi się odniosę, bo mnie nieco rozśmieszyła :)

na drodze benzyna nie istnieje , zwłaszcza 3l - pojawia się czasem wieczorami i w weekendy , zjawisko bardzo unikalne , wiecej subaryn widze ,

się zastanawiam skąd czerpiesz takie dane ;>

patrząc po drodze? ook. to co to za silnik:

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//i43.tinypic.com/250qpw3.jpg

Bo jak nie wiesz, to coś obawiam się, że Twoja wiedza na temat przejeżdżających samochodów może być o tyle cienka, że oznaczenia jakoś częściej widać na słabszych wersjach silnikowych (ot choćby przejrzyj oferty na allegro 540... prawie wszystkie bez oznaczeń )

a do czego pijesz ??, 3l w benzynie jest rzadkością spotkać na drodze a w trasie to niewiduje się , to że stoją na poboczach lub w garażach to tylko potwierdza to co mówiłem , dobry samochód do szpanowania ale nie do jeżdzenia .

sorki ale jak ty rozpoznajesz samochody po naklejkach i oznaczeniach to naprawde według twojego rozumowania to faktycznie

bardzo dużo widze emek :) po prostu jeździ ich cała masa na drogach , co drugie BMW to m-ka

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS

Opublikowano (edytowane)
a do czego pijesz ??, 3l w benzynie jest rzadkością spotkać na drodze a w trasie to niewiduje się , to że stoją na poboczach lub w garażach to tylko potwierdza to co mówiłem , dobry samochód do szpanowania ale nie do jeżdzenia .

Jak już ktoś powiedział "nie mierz innych swoją miarą".

To, że Ciebie ani mnie nie stać na utrzymanie 3 czy 4l potworka nie znaczy, że nikogo nie stać :) No nie wiem, może w Raszynie to rzadkość (żeby nie było, że piję do tego, że spod Wawy czy coś - po prostu wiadomo jakie tam są korki zawsze) , ale u mnie w okolicy sporo jest pojazdów które opdalają i jeżdżą "troszkę" inaczej niż moja 316 :) I nie mają jakoś oznaczeń dużych silników zazwyczaj.

sorki ale jak ty rozpoznajesz samochody po naklejkach i oznaczeniach to naprawde według twojego rozumowania to faktycznie

chyba to Ty je tak rozpoznajesz sądząc po wniosku, że takie nie jeżdżą po mieście... Bo ja wiem, że sporo ich się porusza... Może tylko nie chcesz ich widzieć :) No chyba, że poznajesz je jeszcze po ruszaniu z piskiem ze świateł, albo lataniu bokami na zakrętach (co jest raczej też jest niezbyt dobrą metodą, bo właściciele zazwyczaj o nie dbają i nie kupują dla wiejskiej popisówy). Poznasz je raczej po tym jak Cię swobodnie wyprzedzą przy duzych prędkościach na których niestety klekotki pasują :)

bardzo dużo widze emek :) po prostu jeździ ich cała masa na drogach , co drugie BMW to m-ka

No, nie od dziś wiadomo, że po Polsce jeździ więcej emek niż BMW ich wyprodukowało w całej historii :)

Edytowane przez adamerso
Opublikowano

Aha i nie jestem jakimś wrogiem klekotków (choć wolałem jednak benzynkę ze względu na kulturę pracy to nawet mniej szukałem typu silnika a bardziej automatycznej skrzyni i serio dobrego stanu :) )

Wiem też, że moją malusią 316 spokojnie objedzie nie jeden disel, a wręcz tylko wolnossące w124 miałyby problem :)

Irytuje mnie natomiast usiłowanie wciśnięcia ludziom, że jedynym słusznym silnikiem jest disel :duh:

Opublikowano

Jakub bo tak naprawdę 335i nie różni się w myśli konstukcyjnej niczym od diesla

1. paliwo pod wysokim ciśnieniem i wspólna szyna do benzyny + pompa wysokiego P

2.Turbina

3. to wszystko pozwoliło zejść do - podobno - super spalania 7-8l/100km

Jeśli to wszystko prawda to też będę polował na takiego

Spalanie jest niższe, ale nie aż tak bardzo. Niestety silnik jest skomplikowany technicznie, za to odwdzięcza się dużą kulturą pracy i użytecznymi obrotami do ponad 6 tysięcy. 306 KM jest także trudne w modyfikacji, ale jeśli już się komuś uda auto dorównuje seryjnej M3.

Jest jak dla mnie niestety też i wada - na wolnych obrotach "klekocze" :) delikatnie wtrysk bezpośredni. Mialem wrażenie, że pod maską pracuje diesel.

Opublikowano
to ja może rozładuje trochę sytuację,

da się ktoś autorowi postu przejechać autem czy nie :mrgreen:

Dobrze że podniosleś temat. :lol:

Opublikowano

Ooooooj Panowie - widzę, że wszyscy zadarliście z kolegą o przesympatycznym nicku Rado_! czy tam Radzio ( nie ważne ).

Nawet Panfilowi się dostało :P:P:P.

Tam sobie czytam i czytam - i nic nie kumam z tego ale..... mam wrażenie że Rado_! odmówił już modlitwę do swojego BMW 330xd i będzie się niedługo zabierał do startu .... w kosmos???

Pozdrawiam serdecznie w pierwszym dniu wiosny :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja też mam 330xd i dzisiaj polece w kosmos a jutro będę miał KACA :twisted2:
Pozdrawiam
Opublikowano

chciałem tylko zwrócić uwage na Towarzyswo własnej adoracji

kolega Jakub urzywał wyzwisk i był delikatnie mówiac hamski , ktos bronił kolege i mówił że ja skarże - szkoda że tak wybiórczo czytacie ten watek bo od razu po mojej wypowiedzi Towarzystwo własnej adoracji od razu podnosili wrzask do modka że robi się spam , pomineli całkowicie fakt że przez 4s pisali o dyrdymałach i prowokowali , wręcz nie mogli się doczekać aż coś napisze, śmieszne troche

gdybym to ja tak napisał to by Panfil od razu wkroczył do akcji i walnął moralizatorską mowe , a tak cisza nie widzi choć watek jest cały bezsensowy , nie da się go po prostu nie zauważyć

reszta tylko przyklaskuje wiec ja tylko pogratuluje takiego forum i wybiórczego respektowania regulaminu ,

do reszty nie bede się odnosił , bo nie ma sensu ,

czekam nadal na reakcje jakąś modka , na Panfila raczej się nie doczekam , on reaguje wybiórczo

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS

Opublikowano

A czy jest jakaś lista członków????

Bo mam wrażenie, że wszyscy jesteśmy Towarzystwem własnej adoracji - tylko ciebie nikt tam przyjąć nie chce. Zastanówmy się dlaczego :?

Opublikowano

A czy jest jakaś lista członków????

Bo mam wrażenie, że wszyscy jesteśmy Towarzystwem własnej adoracji - tylko ciebie nikt tam przyjąć nie chce. Zastanówmy się dlaczego :?

jak ty człowieku hamstwa nie rozumiesz to o czym mamy rozmawiać ,

broniąc kolegi albo tego niewidząc wpisujesz się na tą liste

zrozumiałeś czy znowu czegoś nie rozumiesz ?

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS

Opublikowano
kolega Jakub urzywał wyzwisk i był delikatnie mówiac hamski

Wyzwiska? Zacytuj chociaż jedno.

Chamstwo? Konkrety poproszę.

Opublikowano
mam ubaw jak to czytam :twisted2: :twisted2: :clap: RADO jest the best i zadusił się ostro rzekłbym wręcz jak DIESEL na mrozie :twisted2: pozdro monster fani .... spokojnie panowie to tylko auta ;)