Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Członkowie klubu
Opublikowano

czytacie po łebkach :wink:

M330d nie raz pisał, że kupił dłubniętą pod 500 momentu...

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Widze że się nie mogą doczekać , aż piszczą

sorki koledzy mi się już znudziły te dyskusje , zwłaszcza z Piotrem który jak wiadomo ma klapki na oczach i widzi tylko benzyne

ja swoje powiedziałem , nie bede się powtarzał

, wy ludzie macie kompleksy , nie wiem co wy chcecie na siłe udowadniać ,

przypomnijcie mi po raz kolejny o ile szybsza jest benzyna od disla o 0,04 s czy o 0,4 s :)

na drodze benzyna nie istnieje , zwłaszcza 3l - pojawia się czasem wieczorami i w weekendy , zjawisko bardzo unikalne , wiecej subaryn widze ,

nie psują im się bo co ma im się psuć skoro jeżdzą w wekendy :) śmiem twierdzić że im komplet opon starcza na 5 lat - wymieniają ze starości je

w trasie benzyna nie ma startu , dlaczego ?? nie ma sensu tłumaczyć

a ja zawsze moge sobie wrzucić delikatnego chipka i wtedy runą wszyskie miraże , oczywiście wy też możcie turbo wrzucić hehe , wrzucajcie koledzy , odgrażacie się ale poza pustosłowiem i bezsensownymi dywagacjami na tym się skończy , przecież to prosty tani zabieg i jak wszyscy wiadomo tak jak dislu wam spadnie spalanie z turbo i zrobią się wasze auta bezawaryjne :)) myśle że wtedy bedziecie się pojawiać raz na miesiąc :))

i jeszcze jedna rzecz , automat do benzyny ??? to wy do turlania ich urzywacie , tyle się tu nasłuchałem jakie to sportowe auta te benzyny i kupują w automacie :)

o czymś zapomniałem ???

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
na drodze benzyna nie istnieje , zwłaszcza 3l - pojawia się czasem wieczorami i w weekendy , zjawisko bardzo unikalne , wiecej subaryn widze ,

Czuje się wyróżniony, unikalny. :evil: Akurat moja w weekendy to zazwyczaj stoi w garażu, no chyba że tak jak jutro przewioze ją do Wrocławia i spowrotem. /550km/ ;)

nie psują im się bo co ma im się psuć skoro jeżdzą w wekendy :) śmiem twierdzić że im komplet opon starcza na 5 lat - wymieniają ze starości je

Qrde, a ja przewiduje zimówki tylko na jeszcze jeden /drugi/ sezon. :doh:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No i wykrakali :mrgreen:

Ja słyszałem, następne serie M (M3 i M5) będą już tylko w dieslu, 4 garczki, na pompowtryskach na licencji VW-Audi i będą miały intrercooler inetrcoolera i ponoć powalający moment od 2000-2300 RPM, że dostać łopatą w czoło to przy tym PIKUŚ. No i oczywiście każdy będzie módl za tysiaka góra dwa wrzucić programik M-POWER BOOSTED i mieć przyrosty mocy, momentu do 50% a spalanie może spaść nawet do 70%. Szczególnie na zgaszonym silniku.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Opublikowano

Czuje się wyróżniony, unikalny. :evil: Akurat moja w weekendy to zazwyczaj stoi w garażu, no chyba że tak jak jutro przewioze ją do Wrocławia i spowrotem. /550km/ ;)

to ile robisz rocznie ???

albo liczyć nie potrafisz albo jesteś bardzo bogaty - tylko gdybyś był bogaty to po co kupiłeś takie auto zamiast M3

śmieszycie mnie naprawde , wozicie się tymi autkami od święta i dorabiacie teorie ,

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS

Opublikowano
No i wykrakali :mrgreen:

Ja słyszałem, następne serie M (M3 i M5) będą już tylko w dieslu, 4 garczki, na pompowtryskach na licencji VW-Audi i będą miały intrercooler inetrcoolera i ponoć powalający moment od 2000-2300 RPM, że dostać łopatą w czoło to przy tym PIKUŚ. No i oczywiście każdy będzie módl za tysiaka góra dwa wrzucić programik M-POWER BOOSTED i mieć przyrosty mocy, momentu do 50% a spalanie może spaść nawet do 70%. Szczególnie na zgaszonym silniku.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

m3 to m3 , ale 3l benzyna ma się nijak do m3, kwiatus co ty pleciesz - dawno powinieneś mieć conajmniej 330i , dlaczego się wozisz 2l słabą benzyną

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

to ile robisz rocznie ???

albo liczyć nie potrafisz albo jesteś bardzo bogaty - tylko gdybyś był bogaty to po co kupiłeś takie auto zamiast M3

śmieszycie mnie naprawde , wozicie się tymi autkami od święta i dorabiacie teorie ,

Zaczynasz po prostu irytować swoją głupotą i patrzeniem przez pryzmat siebie na innych. Robie tyle rocznie ile potrzebuje, raz miesięcznie 3.5kkm, drugim razem 1,5kkm. Mam do dyspozycji dwa auta, jak mi nie pasuje jechać swoim to biore żony lub ona jedzie. Oba dziennie są w ruchu bo jeździmy w przeciwnych kierunkach do pracy. Cóż poradze, że nowe zimówki się zjechały w 30-40%, jak kolejna zima będzie taka jak ta to u mnie trzeci sezon moge na 225/45/17 nie pojeździć, a nie mam zamiaru zwiedzać rowów albo stać na podjazdach.

M3 to nie auto które miało by służyć temu do czego użytkuje swoje. Nie jestem pajacem który kupuje M3 po to żeby dojeżdzać do pracy albo po piwo do sklepu i musi się pokazać w M3 bo przecież ma. M3 to dla mnie auto które nie stawia się jako jedyne na podjeździe żeby sąsiedzi widzieli tylko jako kolejne. Gdybym nie musiał dojeżdzać autem do pracy to zapewne M3 by stało w garażu ale niestety na 330Ci i M3 mnie nie stać, ewentualnie '5' i M3 też nie. Oczywiście oprócz C3 którym jeździ żona.

Dochodzi jeszcze jedna sprawa w tym wszystkim, na 'hobby' posiadania takiej stajni w garażu oprócz kasy potrzeba też czasu, co mi z "miecia" auta jak nie miał bym czasu nim jeździć.

Opublikowano
(...) A co do czasu... ostatnim razem miałem 6,8 , dzisiaj zmierze. (...)

To by znaczyło, że Twoje auto jest dużo szybsze niż podaje producent ? To jest seria czy coś grzebałeś ? W ogóle zastanawia mnie czemu człowiek, który jeździ na co dzień po torze(przeczytałem w innym wątku) poruszą się dieslem i do tego w automacie, to chyba niezbyt wyścigowe zestawienie ?

Mój samochód ma coś zrobione bo hamownia pokazała 220 KM i 500 NM

A taki samochód potrzebuję do przemieszczania się po Polsce. Dużo czasu spedzam na prawym fotelu rajdówki, wiec na co dzien chce mieć cichy i szybki wóz. Czasy Astry GSi z pustym wydechem mam już za sobą.

A co do toru... Hm.. 330dt tak fenomenalnie skręca że co niektóre "Porsze" dla bab (Cayman) mają problemy. ;)

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

• Członkowie klubu
Opublikowano
o czymś zapomniałem ???

Tak. O tym, że mieliśmy założyć sobie wątek o benzynach i w nim leczyć kompleksy. A Ty do niego nie będziesz zaglądał.

Więc powiem Ci wprost - .....dobranoc.

Admin - poproszę o moda na serię 3.

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano

nie moge co za rozgarnięci sa tu ludzie ,

przez 4 strony prowokowali i aż mało się nie z sikali żeby zobaczyć moją wypowiedź , wiec dałem dzieciom niech się cieszą , jest wekend niech się rozerwią

a teraz nagle o wszyskim zapomnieli i już modka wzywają , czuje się jak w przedszkolu w piaskownicy

Jakub , GR , Piotr ,Bax kwiatus ,i oczywiście bestronniczy modek panfil - ludzie co nigdy disla na oczy nie widzieli i pewnie jeżdżą benzyną na gazie (wcale bym się nie zdziwił ) i prawią swoje głupoty , jak to trzaskają setki tysięcy km i nic im się nie psuje , jak to ekonomiczne są benzyny i w zasadzie to prawie to samo jest co m3 - naprawde mam spory ubaw jak to czytam ,

towarzystwo własnej adoracji a jak ktoś ma odmienne opinie i to zakrzyczeć byle ich własny mit utrzymać ,

a żyjcie sobie dalej w tych bredniach , po co mnie wywołujecie , po co ta kolejna dyskusja , chcieliście moją opinie to ją dostaliście , przykro mi że rujnuje ona waszą wizje świata , nie musicie się z nią zgadzać , twierdzicie dalej swoje pierdoły

i przypomne dl tych krzykaczy że to nie ja zaczełem pisać off-top

wiec GR czep się kogoś innego , rozumiem że ty czytasz ostnią wypowiedź a nie całość - proponuje zapoznać się od poczatku

Panowie własnej adoracji - już mnie mdli

a Panfil zrobi to co zawsze da mi ostrzezenie i mnie pouczy , żenua ,

nara

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS

Opublikowano

Rado naprawdę masz problem. Bili Cię w szkole? Zamykali w szafie przed lekcją? Przywiązywali w lesie do drzewa i straszyli benzyną (to raczej pewne)?

Wiem , koledzy się z Ciebie śmieją, że pracujesz na Okęciu jako strach do odstraszania ptaków, żeby silników samolotów nie niszczyły. Praca jak każda inna i nie musisz frustracji wylewać na forum.

Wiesz co znaczy gdy Anglik proponuje drugiego drinka? Żebyś spierd... z przyjęcia. I ja proponuję Ci drugiego

Opublikowano

Jakub, on nie zrozumie.

Po prostu nie karmić trolla. Nie potrzebnie go wywołaliśmy.

Aaaa.... 1000 post :norty:

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano
Jakub, on nie zrozumie.

Po prostu nie karmić trolla. Nie potrzebnie go wywołaliśmy.

Aaaa.... 1000 post :norty:

Szampanik!

BTW

Coś mi chyba GG nie trybi, wiesz kiedy będziemy śmigać po torze? W przybliżeniu oczywiście.

Opublikowano
Rado naprawdę masz problem. Bili Cię w szkole? Zamykali w szafie przed lekcją? Przywiązywali w lesie do drzewa i straszyli benzyną (to raczej pewne)?

Wiem , koledzy się z Ciebie śmieją, że pracujesz na Okęciu jako strach do odstraszania ptaków, żeby silników samolotów nie niszczyły. Praca jak każda inna i nie musisz frustracji wylewać na forum.

Wiesz co znaczy gdy Anglik proponuje drugiego drinka? Żebyś spierd... z przyjęcia. I ja proponuję Ci drugiego

oto własnie przykład bezstronniczego modka , Jakub ja to jakub zamieścił sobie fotke subaru i myśli że jego 3l benzyna to subaru , ba ona jest o tym przekonany :)

masz koleś kompleksy lecz je skąd ty wysnułeś wnioski gdzie pracuje to już naprawde przechodzi wszelkie hamstwo tutaj to co wypisał , sam sobie Jakub swoją wypowiedzią wystawiłeś laurke , czekam kiedy modek się ustosunkuje do tego całego wątku ,sam podpis tego kolesia jest prowokujący ale modek tego nie widzi , koleś przeginasz , znasz okecie ba nawet jakubek wie że tam jest lotnisko - jestem pod wrażeniem naprawde

M330d szczeże myślałem że masz poziom , jak widać myliłem się

widziałem modka na forum wiec niech zajmie stanowisko .

czy po raz kolejny bardzo energicznie mi zwróci uwage a Towarzystwu Własnej adoracji przemilczy ? czy o to tu chodzi na tym forum

mdli mnie ,

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS

Opublikowano
Koledzy ja jako ortodoksyjny benzynowiec zawsze uwazalem ze diesel urodzil sie w cieżarówce i niech tam zostanie. Ale mialem okazje przejechac sie E60 535d i .......zmiekłem :lol: jezeli wypuszczą klekota ktory bedzie ryczał jak M3 i bedzie go mozna ciągnąc do 7000rpm moze zaczne sie zastanawiac :wink:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Fajnie by było gdyby diesel mógł kręcić do 7tyś - wtedy na jedynce bym ze 100km/h jeździł :twisted2:

A na dwójce by głowe urywało.

Pozdrawiam
Opublikowano (edytowane)

Jakis tam poziom mam, byle jaki ale mam. Nie lubie forumowych zadymiarzy i uparciuchów.

Jakub - niedziela 14 pasuje ? Mam opieka nad ALT.

P.S. Specjalnie dla Ciebie Jakub zmieniłem troche podpis ;)

Edytowane przez M330d

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano

no dobra ja też wolę Pb i zapach vpower , ale życie to szukanie kompromisu ;) mam klekota i chyba nie muszę się wstydzić osiągów po virusie, ale wyścigówka to to nie będzie :( Fajnie jest poczytać posty jak rodacy się kłócą i obrażają nawzajem.... a pamiętacie taki film dzień Świra?? i modlitwę na końcu ....

modlitwę moją zanoszę Bogu Ojcu i Synowi.

Dla siebie o nic nie wnoszę,

tylko mu dos....ajcie, proszę!

Żeby mu okradli garaż,

żeby go zdradzała stara,

żeby mu spalili sklep,

żeby dostał cegłą w łeb,

żeby mu się córka z czarnym

i w ogóle, żeby miał marnie!

I tak wyglądają dyskusje ... Ja nikogo nie oskarżam to tak do przemyślenia

Raczej chyba na takim forum trzeba sobie pomagać i tolerować odmienne zdanie innych

Le Mans winners 2006 2007 2008 R10tdi :) 2009 908 HDI :) 2010 R15 TDI ;)no cóż trzeba wiedzieć gdzie leży przyszłość motoryzacji :) TDI
  • Członkowie klubu
Opublikowano (edytowane)
Jakub , GR , Piotr ,Bax kwiatus ,i oczywiście bestronniczy modek panfil - ludzie co nigdy disla na oczy nie widzieli i pewnie jeżdżą benzyną na gazie (wcale bym się nie zdziwił ) i prawią swoje głupoty , jak to trzaskają setki tysięcy km i nic im się nie psuje , jak to ekonomiczne są benzyny i w zasadzie to prawie to samo jest co m3 - naprawde mam spory ubaw jak to czytam

Nie wiem jak koledzy, ale ja jednego diesla BMW w historii miałem.

Na gaz nic nie miałem oprócz centralnego.

A samochody mi się nie psują (oprócz tamtego diesla :D ), tylko eksploatują.

Twoje argumenty o M3 i logika ich stosowania jest miażdżąca. Nie potrafię odpowiedzieć.

wiec GR czep się kogoś innego , rozumiem że ty czytasz ostnią wypowiedź a nie całość

Póki co to się nikogo nie czepiłem. Zadałeś pytanie, to na nie odpowiedziałem.

Nie, nie rozumiesz. Nadal.

Edytowane przez GR

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano (edytowane)

I tak wyglądają dyskusje ... Ja nikogo nie oskarżam to tak do przemyślenia

Raczej chyba na takim forum trzeba sobie pomagać i tolerować odmienne zdanie innych

Kolego ta modlitwa troche nie trafiona do sytuacji. Ta dyskusja nie ma raczej nic wspolnego z zawiscia. Po prostu nagle po wymianie argumentow osobnikowi .......... :mrgreen: koncza sie sie te sensowniejsze i zaczyna uzywac jakichkolwiek. Niech .......... :mrgreen: poprawi kulture jezyka i znowu bedzie normalnie (czyli nudno :( :mrgreen: )

Edytowane przez czarny316
Opublikowano

ta dokładnie

przeciez aż tu piszczą żeby mi ukradli , żebym rozbił albo aby mi się popsuł ot dzień swira i taka polska mentalność

a modek Panfil siedzi na forumie i ślepy i głuchy i nic nie rozumie , dziecko we mgle

"Towarzystwo własnej adoracji"

mi to śmierdzi strasznie , czekam czekam i nic , Panfil jak widać patrzy tylko co ja pisze a nie to co inni piszą , to ja przecież prowokuje - widać to jak na dłoni w tym watku

mi to panowie wystarczą wasze odpowiedzi , żenada po za epitetami nic zero

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS

• Członkowie klubu
Opublikowano

Skoro uważasz, że Panfil nie ogarnia sam, to poprosiłem Admina, żeby mnie zrobił modem na serii 3. Postaram się mu pomóc.

Jestem codziennie na forum, to co mi szkodzi poprawić parę tematów.

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png