Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
orginał kosztuje ok,85zł tak wiec szukam cos tanszego,co polecacie
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
85 zł to przeciez zaden majatek. Kupisz jakis zamiennik a potem bedziesz miał problemy przy zapalaniu autka zwłaszcza przy mrozach

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano
przy jednej to nie problem ale jak mam 4 do wymiany to juz troche kasy jest, A inne firmy napewno tez sa ok,tylko które?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
to wszystkie 4 Ci padły od razu. To pewnie auto stoi bo Ciezko go zapalic w tych mrozach. Ja tam wole orygilanbe czesci kupowac i miec spokuj na długi czas. To co tu czytałem na forum o zamiennikach to róznie z mini jest, bo kupisz bedzie dobrze przez miesiac a potem sie dowiesz ze ta czesc to tylko oryginał no i muszisz znów wyłozyc kaze wiec jak dla mnie nie jest to opłacalne

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano
nie zamierzam latami jezdzic tym autem,a zamiennik jest tańszy dwukrotnie w przypadku swiec
Opublikowano
ZIOMEK, jesteśmy tutaj po to aby sobie wzajemnie pomogać, jeśli BARTI chce kupić tansze świece...jego wybór, naszym zadaniem jest mu doradzić jakie prócz oryginału bedą najlepsze. Nie upieraj się tak przy oryginałach z BMW bo wystarczy kupic BERU, te właśnie są montowane fabrycznie w BMW i można je kupić na allegro za 53PLN z wysyłką, niektórzy polecają również FEBI za ok 48pln z wysyłką ale osobiście nie jestem do nich przekonany NGK są też nie najgorsze. Jednak nie pokuś się na inne tanie podróbki, bo dostęp do świec w BMW nie jest prosty i lepiej zrobić to raz ale porządnie...ale to Ty wybierasz
Opublikowano

i tak po 2 czy 3 lata uzytkowania wszystko co padlo ta JAKIS zamiennik!kupi nastepny i zacznie klnac na BMW!

nie obraz sie kolego ale szkoda do bmki pchac jakies gowno!zwlaszcza ze tak jak pisali to pozorna oszczednosc!

ale rozumiem to brak kasy sklania zeby kupic cos tanszego!choc ja staram sie zawsze kupic ori!

Czuc respekt do Bmw nawet gdy je masz...
Opublikowano
sluchaj tu dobrze koledzy pisza ale moima zdaniem jak masz dawac w serwisie 85 pln to idz lepiej do sklepu i zamow sobie lub od razu kup z Beru bo takie wlasnie bys kupil w serwisie
Opublikowano
sluchaj tu dobrze koledzy pisza ale moima zdaniem jak masz dawac w serwisie 85 pln to idz lepiej do sklepu i zamow sobie lub od razu kup z Beru bo takie wlasnie bys kupil w serwisie

Ja wymieniałem i oryg wyjełem NGK BMW i takie też założyłem NGK! po 30 tyś smigają nadal!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Popierdzieliłem trochę posty, przepraszam :mrgreen:

Ogólnie NGK i BERU robią świece dla BMW i myślę, że wielkiej róznicy w jakości nie będzie jak kupi się w zwykłym sklepie lub allegro.

Opublikowano
w 320d z 2004r świece są -jak stoisz z przodu auta i patrzysz na silnik to są po prawej stronie silnika,zeby je wymienić musisz zdemontować kolektor ssący jest co robic miesiąc temy wymieniałem.