Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam jak w temacie,jakie sa objawy,ostatnio zaczelo mi sie dziac dziwne rzeczy gdy jest slisko,dziwnie mi miota tylem auta tak jakby caly czas tyl chcial mnie wyprzedzic w lukach i przy ruszaniu strasznie sie grzebie,wczesniej tego nie bylo
Opublikowano
wlasnie tez tak podejrzewam tyle ze w sumie nie sa mokre a auto sie jakos nie buja tak jak przy padnietych ale to moze przez krotkie i twarde sprezyny
Opublikowano

Ja raczej bym tu obstawiał na coś z zawieszeniem.

Dyfer najczęściej wyje kiedy umiera.

Przypominam że mamy napęd na tył gdyby ktoś zapomniał :lol:

W zeszłym roku czytałem fajne posty o tym że kiedy ktoś dodaje gazu na śniegu to tył chce go wyprzedzic :norty:

Oponki masz ładne :?:

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
uwierzcie ze nie naleze do ludzi ktorzy przesiedli sie z l-ki od razu do bmw i strasznie jest zdziwiony ze tyl chodzi bokami :lol: ja od dziecko jezdzilem tylnionapedowkami wiec nie jest to nowosc,czuje sie kiedy auto mi sie slizga bo chce a kiedy dzieje sie cos dziwnego i u mnie takie wlasnie dziwne zachowanie wystepuje,opony mam nowki kupione w tym roku i na poczatku zimy tego nie bylo,zawias przegladalem i wszytsko wyglada na wporzadku jedno zastrzezenie mam do tych amorow ale nie wiem czy to przez nie takie dziwne rzeczy by sie dzialy
Opublikowano

Jeżeli to co opisujesz byłoby od amorków to już by była z nimi tragedia. Szybki test: naciśnij mocno z tyłu samochód w miejscu gdzie jest amortyzator, jeśli wróci do poprzedniej pozycji to amorki są raczej ok, a jak bujnie nim co najmniej dwa razy to do wymiany. Ale to jest takie prymitywne sprawdzanie :wink:

A jeśli amorki nie to ja bym podejrzewał wahacze.

Opublikowano

tylko ze on ma twarde springi... wiec bujanie odpada.

Sprawdz laczniki te dlugie stylu. cisnienie w oponach, moze negatyw ci sie przestawil jakos... ?? nie udezyles moze nigdzie ?

B M W