Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta zielona ma kierownicę zmienioną, co może świadczyć o tym że kiedyś poducha wyskoczyła, tam powinna być kierownica M-pakiet, maska niezbyt spasowana :|

Czarna wygląda konkretnie :evil: ale nie ma nawet napisane bezwypadkowa a teraz to każdy pisze nawet jak widać ze elementy spasowane bardzo precyzyjnie :mrgreen: ;) Więc pewnie coś z nią było :mrgreen: ,ale z fotek to za wiele nie można powiedzić trzeba zobaczyć :cool2:

http://img214.imageshack.us/img214/7770/z3roadsterturninwheelsln4.gif
Opublikowano

Dzieki za odpowiedź....

tak właśnie sie zastanawiam na tą czarną tylko że do Krakowa troche daleko, dzwoniłem do gościa to mówił że bez wypadek...no i ta niby żona co nią jeździła..? to mnie najbardziej uprzedza do tego auta.. :? będę szukał dalej...pozdrawiam...

Opublikowano
Jeśli tak to ja bym na Twoim miejscu pojechał i dokładnie obadał tą czarną. :wink:
Opublikowano

ta czarna juz dawno byla na allegro i poczatkowo chcieli za nia 46 tys :shock: warto sie dowiedziec skad taka promocja jak w erze :mrgreen: byla nawet z tymi samymi zdjeciami wiec warto poprosic o nowe wyrazniejsze, szczegolnie komory silnika :!:

jedna i druga ma nawet w miare sesowne przebiegi, a nie 35 tys :mad2:

zielona napewno walona w przod bo pozycje w zderzaku ma biale a kierunki na blotnikach pomaranczowe tak samo jak przednie kierynki biale a tylne pomaranczowe (dziwna kombinacja)

dodatkowo zauwazylem ze czarna nie ma podgrzewanych siedzen wiec pewnie pochodzi z wloch, hiszpanii czy innego cieplego kraju gdzie wychodzily bez tego...

ZAPRASZAM UZYTKOWNIKOW SERII Z !>KLiK
Opublikowano
jedyna rada to jechac i zobaczyc. Ja niedawno kupilem Z3 i kilka aut widzialem i to co ludzie mowia przez telefon i wypisuja w aukcjach przechodzi ludzkie pojecie...
Opublikowano

Ta druga z krakowa wyglada b. konkretnie . ja bym jechal ogladac . Moze i jezdzila zona, jak naprawde kupili nowy samochod to pewnie kasy jest , a wiec i pewnie na serwisowanie nie zalowali :) . Wyglada na w miare zadbana we mnie .

ojj Emek co ty z ta bezwypadkowoscia masz za zboczenie- 90% zetek jak i wszystkich aut w Polsce jest wypadkowych tylko kwestia w jakim stopniu ...jakie to tak naprawde ma znaczenie czy byla maska malowana czy nie - liczy sie stan "na teraz" :mrgreen: . takie moje zdanie .

Wania akurat Ty tez dorwales auto z promocja jak w Erze :mrgreen: albo i lepsza.

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano

co do mojej to moze troche masz racji (bo silnik i zawiecha byla perfect) ale stan wizualny odstraszal wiec niedziwie sie ze cena szybko spadla (np lewe lusterko na tasme klejaca :duh: :mad2: )

wrcajac do tematu - tez bym ogladal ta czarna ale warto sie przyjrzec i poprosic wiecej zdjec zanim bedzie sie jechac - te banany sa kozackie :modlitwa:

ZAPRASZAM UZYTKOWNIKOW SERII Z !>KLiK
Opublikowano
zadzwonie do gościa i poprosze o spotkanie w wa-wie, jak sie nie zgodzi to rezygnuje, na takie dalekie wycieczki i ogladanie bezwypadkowych wózków na dzien dzisiejszy wydałem niecałe 1200 złociszy, oczywiscie wraz ze sprawdzeniem w serwisie co poniektórych egzemplarzy...dzieki za zainteresowanie pozdrawiam Kolegów... :)
Opublikowano
ojj Emek co ty z ta bezwypadkowoscia masz za zboczenie- 90% zetek jak i wszystkich aut w Polsce jest wypadkowych tylko kwestia w jakim stopniu ...jakie to tak naprawde ma znaczenie czy byla maska malowana czy nie - liczy sie stan "na teraz" Mr. Green . takie moje zdanie .

Czy ja wiem czy zboczenie :) po prostu wiem co u nas się robi, kto naprawia i jak naprawia - jedno auto z dwóch itp więc tylko przestrzegam :) Kupisz auto z wstawianą cwiartką a potem Ci zacznie się rozłazić na spawach jeżdżąc po naszych równiutkich drogach ;) albo w razie wypadku złoży się bardzo nieprzyjemnie...więc trzeba uważać co się kupuje :!:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam!

Na początku chce sie przywitać bo jestem nowy na forum. :D

Pisze do was ponieważ przymierzam się do zakupu Z3. Najchetniej interesuje mnie wersja po liftingu z motorem 2.0 150 km.

Na allegro są 2 takie z3 w bardzo przystępnej cenie, ale stoją już chyba koło roku. I tu moje pytanie czy ktos może był i je oglądał i wie co z nimi jest nie tak.. ? bo nie wiem czy jest sens sie tym w ogóle interesowac, bo skoro taka jest cena i nikt tego nie kupuje to napewno chyba cos musi byc nie halo. bede wdzieczny za wszelkie informacje.

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2635661

http://www.motoallegro.pl/item571349062_bmw_z_3_2_0_l.html

Pozdrawiam!

Opublikowano
co do tej pierwszej z Bydgoszczy to ja moge ci pomoc. Stoi w komisie ktory jest 3 kilometry od mojego domu. Moge podjechac i sprawdzic co z nia ale musisz sie wstrzymac kilka dni z bolami poniewaz musze znalezc wolna chwile. Jesli chcesz to moge na miejscu porobic zdjecia i wszystko bedzie wiadomo. Ja ja nawet w styczniu ogladalem (jako pierwsza zetke przed zakupem) ale prawde mowiac nie pamietam co z nia bylo poniewaz tak naprawde nie bylem nia specjalnie zainteresowany bo szukalem tylko 2,8. A ze ta byla bardzo blisko wiec podjechalem sprawdzic zeby miec jakikolwiek punkt odniesienia co do stanu i ceny gdy bede ogladal inne.
Opublikowano

jakbyś znalazł chwilę to byłbym bardzo wdzięczny. Fotek nie musisz robic, no chyba ze bedzie coś wartego zrobienia, a jak nie to nie trzeba. Nie spieszy mi sie, bo chce kupic cos dobrego, a nie pierwszego lepszego. Dzięki bardzo za zainteresowanie i pomoc :).

Pozdrawiam!

Opublikowano

Bo ten 2.0 to w moim mniemaniu taki "dziwny" silnik, mimo ze R6 to mala pojemnosc i umiarkowana moc, a pali +/- tyle co 2.8 .

Mysle ze ludzie jak szukaja to albo 1.8 bo licza na oszczednosc na paliwie, albo 2.8 i w gore jako ze to juz nie da sie ukryc oslawione silniki .

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano
Piotres ma racje... wg mnie jesli ktos chce miec "szpanerskie" auto (a nie da sie ukryc ze zetka do takich nalezy) to rowniez powinien miec szpanerski silnik pod maska dlatego ze inni uzytkownicy drog czesto prowokuja do roznego rodzaju sprawdzania mozliwosci samochodu. Co do zetek z silnikiem 2,0 i 2,8 to wg mnie za podobna cene mozna kupic ladne 2,8 przedliftowe i cieszyc sie zapasem mocy i momentu pod maska
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Misiek czy sprawa z zetka jest nadal akutualna?? Pytam poniewaz nie mam dla ciebie jeszcze zadnych informacji bo pogoda w Bydgoszczy nie sprzyja ogladaniu samochodow, tymbardziej cabrio. U nas pada przez ostatnie kilkanascie dni i wciaz jest bardzo zimno. Jesli sprawa jest aktualna to podjade oblukac ta niebieska jak tylko pogoda sie poprawi. Wlozylem juz sobie nawet aparat do schowka zeby przypadkiem go nie zapomniec.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jakby ktoś z szanownych forumowiczów wiedział coś o jakiejś "pewnej" Z3 na sprzedaż to bardzo proszę o info :)

Szukam już baaardzo długo takiego auta, ale mam pewne kryteria.

min. 2000r, 2.0l, klima, kiera i fotele po lifcie. Pozdrawiam.

Wykorzystaj potencjał swojej nowej Garrettki :8)

Pomoc drogowa w Krakowie http://www.janhol.pl

-------------

C-O-N

Opublikowano

Wiem, bo szukam auta juz ponad rok :duh:

Jeśli chodzi o kryteria, to szukam również:

Compact: min.2000r, dokładnie 320td M-Pakiet :mrgreen:

Wykorzystaj potencjał swojej nowej Garrettki :8)

Pomoc drogowa w Krakowie http://www.janhol.pl

-------------

C-O-N