Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam kolegów mam jedno pytanko czy soft( spolszczenie ) od kolegi OSD do MK3 bedzie pasował do nawigacji MK4 bez przerabiania jakiś tam plików, czy ktos może go wgrywał do MK4 i czy poszło bez problemów Pozdrawiam i proszę o odpowiedz
  • Moderatorzy
Opublikowano
witam kolegów mam jedno pytanko czy soft( spolszczenie ) od kolegi OSD do MK3 bedzie pasował do nawigacji MK4 bez przerabiania jakiś tam plików, czy ktos może go wgrywał do MK4 i czy poszło bez problemów Pozdrawiam i proszę o odpowiedz

To jest tylko do MK3 do MK4 to możesz sam wykonać wg. opisu kolegi Macznik w 10 minut.Możesz wykorzystać pliki językowe(głos i tekst) z softu dla MK3 od kolegi OSD.

Opublikowano
Z tego co pamietam cos tam chyba tez dla MK4 robilem, tez pod angielski, wiec mozliwe ze Ci zadziala, aczkowliek ja osobiscie tego nie testowalem.
Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.
Opublikowano

Witam

A czy kolega OSD mógłby się pochwalić w jaki sposób można wejść w posiadanie tego spolszczenia ?!?!

Pozdrawiam

Opublikowano
Witam

A czy kolega OSD mógłby się pochwalić w jaki sposób można wejść w posiadanie tego spolszczenia ?!?!

Pozdrawiam

Jest udostepnione na forum.

Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.