Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, cos sie pochrzanilo z autem. Po wylaczeniu zaplonu i wyjeciu kluczyka gasna xenony ale nie postojowki (wczesniej gasly przy pokretle ustawionym maksymalnie w prawo) a na dodatek na wyswietlaczu pokazuje sie ikona postojowek i rozlega dzwiek ostrzegawczy. Musze gasic recznie, przekrecajac pokretlo od swiatel. Co to moze byc? Pomocy :(
Opublikowano
W nowszych wersjach softu jest ustawienie swiatla dziennego - jezeli jest odhaczone, to wlasnie tak sie bedzie zachowywalo. Jak wlaczysz znow opcje swiatel dziennych, wszystko wroci do stanu poprzedniego. A dlaczego wczesniej bylo tak, a teraz jest inaczej, nie umiem Ci niestety powiedziec - moze teraz uzywales innego kluczyka, na ktorych byly zapisane inne ustawienia?

pozdrowienia

Krzysztof

Opublikowano
Witam, cos sie pochrzanilo z autem. Po wylaczeniu zaplonu i wyjeciu kluczyka gasna xenony ale nie postojowki (wczesniej gasly przy pokretle ustawionym maksymalnie w prawo) a na dodatek na wyswietlaczu pokazuje sie ikona postojowek i rozlega dzwiek ostrzegawczy. Musze gasic recznie, przekrecajac pokretlo od swiatel. Co to moze byc? Pomocy :(

Moze ustaw pokretlo maxymalnie w lewo - na pozycje auto

Opublikowano
hej, dodam swoje - u mnie tez w sumie nagle przestaly swiecic ringi - tzn mialem opcje przy otwieraniu auta zapalanie sie lampek w lusterkach i ringow - z dnia na dzien nie mam - i dzisiaj mam tylko lampki w lusterkach :) heheh moze te modele tak maja :lol: