Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Najlepiej gdybyś poprosił kogoś aby Ci dał się przejechać jednym modelem, czy drugim i miałbyś porównanie.

Kolega niestety jest z Krakowa , ale jeżeli będziesz przejazdem koło Lubin-a/Polkowic to daj znać ;) . Pozdro

SPRZEDAM BMW 530 M60B30 TOURING AC SCHNITZER !
Opublikowano
Może najpierw zadajmy pytanie koledze na czym mu zależy bardziej na spalaniu czy osiągach

BMW

Bayerische Motoren Werke

Opublikowano
Może najpierw zadajmy pytanie koledze na czym mu zależy bardziej na spalaniu czy osiągach

to napisał najlepszy kompromis. moim zdaniem 525 24v

(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano
Kupisz m50b25 wystarczą te 192 koniki.m60b30 To już nowszy silnik większe wydatki.M60b40 super manual zwłaszcza ale nieosiągalny.polecam kompromis m30b35.Wiem stary silnik paliwko też lubi ale części tanie sam silnik kosztuje 1500pln i do tego ta moc 211km polecam.Stare dobre BMW.W sumie nie ważne który z tych silników wybierzesz najważniejsze żeby był zadbany pojazd i jego serce pozdrawiam.
dresta30
Opublikowano
beemka nie kuchenka gazu nie zakladam

Beemka nie kuchenka a sami wypuścili 518g z fabryczną instalacją gazową :P

BMW

Bayerische Motoren Werke

Opublikowano

Beemka nie kuchenka a sami wypuścili 518g z fabryczną instalacją gazową :P

Z myślą o korporacjach taksówkowych. Gaz stawał się popularny kusili mniejszymi kosztami firmy to i oferta się znalazła.

(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano
ale fakt jest taki że fabryka wypuściła samochód z gazem. Wiem ze każdy ma prawo do własnego zdania :) według mnie gaz jest ok, pod warunkiem że jest dobra instalacja dobrze założona i użytkowana.

BMW

Bayerische Motoren Werke

Opublikowano
Ja nic do instalek nie mam. Miałem dwa auta na gazie z 5-6 lat temu i nie będę budował opinii na swoich doświadczeniach bo to co tam było to nieporozumienie. Na tyle mnie to zraziło że nie myślę o gazie. Znam osoby którzy sobie chwalą i bez awarii jeżdżą kilka lat.
(OO)=== OO===(OO)
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
dziekuje wszystkim za pomoc ale temat jest jak by nie aktualny bo kupilem bmw e 46 :D

pozdrawiam!

No to szerokości ;)

(OO)=== OO===(OO)