Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak w temacie jaka mam kupic zarowke :?: D1S czy D2S. Dzwonilem do serwisu to nie chca mi powiedziec :duh: jest to 740 z 94r
Magia trzech liter - BMW
Opublikowano
Philipsa mial 1 sztuke wiec brat kupil osramy ;) 125pln za sztuke a swieca naprawde przyzwoicie. 500pln chcieli w BMW :duh:
Magia trzech liter - BMW
Opublikowano
no właśnie, że nie daj się zrobić w... Philips kosztuje ok 160-170zł i to bardzo tani philips. Te ceny o których mówicie to są bóg wie skąd... nie są to żarówki z chin ale oprócz nadruku nie mają nic wspólnego z Philipsem
Opublikowano
Tylko nie daj sie naciągnąć

d2s philipsa można kupić juz za 130 zł

słyszałem propozycje wielu naciągaczy, w tym i hurtownie (- (proponowali np hella za 600 albo osramy za 400 pln)

tu to kiedys przerabialem

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=69817&highlight=

kolego ceny w hurtowniach za komplet oryginalnych osram mogą krążyć ok 400PLN więc nie wiem o co Ci chodzi. Kup sobie takie z Allegro "oryginalne" osram za 200zł i się ciesz. Ale nie rób prania ludziom na forum ok

Opublikowano
coboss730d - co ty za bzdury znów wypisujesz ...

dla cobossa kiedys ustawianie zbieżności przy kołach 19 było zadaniem prawie dla NASA więc co się dziwisz,kup te żarówki najlepiej po 1000 zł za sztukę wtedy będą świecic prawie jak supernova :)

Opublikowano
no właśnie, że nie daj się zrobić w... Philips kosztuje ok 160-170zł i to bardzo tani philips. Te ceny o których mówicie to są bóg wie skąd... nie są to żarówki z chin ale oprócz nadruku nie mają nic wspólnego z Philipsem

Jaaasne.

Mam ten żarnik od ponad roku i jakoś nie mam powodu do niezadowolenia.

ty sobie mozesz kupować i zasramy po 1000 za sztuke, twój problem. Ja nie bede.

prawdziwy mężczyzna musi mieć wał, a nie jakieś tam przeguby