Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! W swojej e39 mam radio biznes kaseciaka i jak wszyscy wiemy to radio jakością dzwięku nie poraża. Mam wypuszczone kable do zmieniarki ,i chciałbym podpiąć w miejsce zmieniarki odtwarzacz mp3. i tu moje pytanie. Jak przerobić wyjście na zmieniarke na wyjcie aux? Albo jak podpiąć się pod ścieżke odtwarzacza kaset? Czy ktoś wie jak się za to zabrać? Pozdrawiam!
Opublikowano
Dzięki. Ale generalnie chodzi mi podpowiedż jak zrobić to samemu,bo samo to urządzenie w budowie jest napewno proste,ale wole nie ryzykować pomyłki przy podpięciu. Więc jak ktoś z Was już próbował takich kombinacji to proszę o podpowiedź. pozdrawiam!!!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dzięki. Ale generalnie chodzi mi podpowiedż jak zrobić to samemu,bo samo to urządzenie w budowie jest napewno proste,ale wole nie ryzykować pomyłki przy podpięciu. Więc jak ktoś z Was już próbował takich kombinacji to proszę o podpowiedź. pozdrawiam!!!

Nie chcesz ryzykować pomyłki przy podpięciu, więc wolisz zrobić to sam ??

Co chcesz zrobić sam taki interfejs ??

Opublikowano
Chodzi mi o to jak oszukać radio żeby wykryło zmieniarke. mam pewne przypuszczenia ,ale nie chce kombinować na macajewa bo ne jestem tego pewien. Dlatego napisałem ten post,bo liczyłem że ktoś z Was próbował już czegoś takiego w swojej betce. Pozdrawiam!
  • 1 rok później...
Opublikowano

Witam

Odświeżam temat, natomiast czy da się rzeczywiście oszukać radio :twisted: tak żeby zamiast zmieniarki widziało np. mp3, ipod itp

Dodam że mam BMW e39 2001 a radio kaseciak mały wyświetlacz i zmieniarka w bagażniku.

Śledziłem wiele tematów o ''AUX'' ale znalazłem tylko rozwiązania po roku 2002(coś z lutowaniem jakiś rezystorków)

Nie mówie że 260zł to majątek ale może rzeczywiście to prosty schemat

Z góry dzięki :cool2:

Opublikowano

Wielkie dzięki Krzysiek80r

Przestudiowałem ten post ale to podłączenie też dotyczy samochodów po 09/2002 a mój 2001 :cry2:

ale dzięki za wysiłek, Szacun :cool2:

• 1 miesiąc temu...