Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A mi kolega pokazywał pewien sposób na sprawdzenie ile autko ma przejechane. I wychodzi to nawet jeśli ktoś przestawi licznik. Np. na moim BMW 318is 92 r. mam przejechane lekko ponad 200 tys. Kolega przekręcał kluczykiem 3-krotnie i wyświetlił mi sie prawdziwy przebieg - ponad 450 tysięcy.

a jeszcze mam pytanie: jakie to uczucie jak sie ma autko z przebiegiem np. 190tys, kolega poczaruje i licznik pokazuje 450tys?

nie potrzebujesz jakiegos terapelty? albo moze sie zrzucimy tu na forum i kupimy ci cos na pocieszenie... no nie wiem, bo jakos tak mi sie zrobilo przykro ;)

Opublikowano

wprowadzil zegary w test i przeczytal ci koncowke nru vin lub wersje oprogramowania zegarow. nie da sie odczytac prawidlowego przebiegu. jedyne miejsce gdzie jeszcze nie da sie tego zmodyfikowac to serwis autoryzowany i historia napraw auta. wszystkie komponenty w aucie ktore zapamietuja przebieg da sie programowac, coraz czesciej przez zlacze diagnostyczne. wiec robi sie to bez uzycia srubokretow.

e46 jest na tyle starym autem ze magicy dawno poznali co i jak sie robi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.