Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Ciężko rozpoznać ze zdjęcia. Jak miałem e39 to kupiłem swoje w Asso BMW. O ile dobrze pamiętam to sztuka kosztowała nie więcej niz 150zł oryginał. Te które oferowane są na Ebay i Allegro są też bardzo dobre i wszystko pasuje bez problemu.

Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

Tak oryginał za 11,5 EUR :mrgreen:

Oryginalne nerki M5 kupisz w ASO Cena z VAT: 175.83 zł sztuka

Pozatym to są zwykłe nerki a nie od M5. W nerce od M5 są chromowane żeberka.

Edytowane przez DRAY
Opublikowano

Drogie te ich usługi, efekt wiem jak wygkląda, jest super po takim zabiegu, natomiast problem stanowi mycie auta z aktywna piana itp, 2-3 razy i ochronna powłoka znika albo pzoostaje w niewielkij jej precencie :duh: to zdanie juz kilku osób które zajmuja sie renowacją lakierów i myciek aut profesionalnie, nie wiem ile w tym prawdy jest...

Osobiście popieram kolegę wyżej tj. Jego zdanie na temat odświeżenia autka, lepiej zrobić cos kosmetycznego, związanego z konserwacją itp itd, bo po zimie napewno wyjdzie cosik ( u mnie na szczescie póki co blacha sie trzyma idealnie). Po co Ci nerki od M5 skoro nie masz M5 :roll: ( ponoć jest ich w polsce więcej niż zeszło z taśmy :mrgreen: ). jakieś ładne felgi itp itd , ale niech autko zostanie w oryginale, jak widać dzisiaj to rzadkość, osobiście bardzioej zwracam uwagę i zachwyca mnie wyglad aut o seryjnym, wręcz idealno-fabrycznym :cool2: wyglądzie, trzymaj sie serii i tyle a nerki od M5 to zbedny wydatek, dołożysz stówke i w warsztacie lakierniczym zrobią Ci za tą cenę ładną polerke mechaniczna albo ręczną ( jak sam sie nie chcesz w to bawić).