Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ludzie chcą być oszukiwani. I dlatego tak sie dzieje i dobrze może w końcu kiedyś coś się zmieni i bedzie jak w D. Pozdrawiam

Święte słowa.. Polacy to naród wychowany na cudzie częstochowskim i nadal wierzy w cuda w każdej dziedzinie życia.

Opublikowano

Wtorace taka mala anegdote z zycia wziete , gdyz moja BMW wisi na Mobile de:

1 eMail z EN na PL : "czy jest pan zainteresowany sprzedaza posrednia ? moja prowizja 1000 euro tylko i wylacznie auta z przebiegiem do 150tkm jestem w stanie natychmiast sprzedac".

odpowiedz :

Auto poraz ostatni bylo przy przebiegu 196.000 km w Serwisie ASO BMW, jezeli kto kolwiek ma byc szczesliwy z Zakupu mojego pojazdu to tylko i wylacznie docelowy Kupujacy , nie preferuje posrednictwa a tympardziej oszustow i naciagaczy, jezeli nalezy Pan do uszciwych przedstawicieli to prosze wytlumaczyc jak mozna sprzedac Auto ktore ma przejechane 201tkm jako Auto z przebiegiem 150tkm ?? , bardzo jestem ciekawy takich metod sprzedazy , nie tylko ja ale zarowno odpowiednia Instancja ktora zajmuje sie takimi przypadkami.

Widac ludzie maj bardzo duzo wolnego czasu i sa bardzo otwarci lecz po mojej odpowiedzi cisza, szkoda ze eMail wyslany za posrednictwem Mobile w innym przypadku mozna by namierzyc IP.