Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ..

Bardzo dużo się naczytałem o funkcjach ukrytych komputera, ale nie znalazłem odpowiedzi na ten temat.

Chciałbym się dowiedzieć czy w moim aucie jest coś takiego? Moja Beeemka to E46 320D 2002r. 15oKM. Mój komputer pokazuje spalanie, śrenią prędkość, temp.zew, ilość kilometrów na baku. Chciałem sprawdzić temp. silnika, nie wiem czy to sie da? Bardzo proszę o sugestie...

Damy radę !!!!!!!!!!!!!!!!
Opublikowano

Prokop

Dzięki wszstko działa, tylko mam jeszcze jedno pytanie. odblokowałem kompa pokazal co chciałem i po wyłączeniu zapłonu nie mogę wejść do fnkcji ukrytych, zawsze muszę na nowo odblokowywać komputer i dopiero robić test. I tak w koło... Tak ma być???

Opublikowano
Witam. Spróbowałem i działa , naprawdę fajna sprawa. Dzięki ze to wrzuciłeś.:) Mam pytanie czy jak zakończę testy i chce z tego wyjść to trzeba jakoś specjalnie czy tylko wystarczy wrócić kluczykiem? Bo tak zrobiłem a zastanawia mnie czy nie ma innej opcji?I jeszcze jedno czy mogę sobie ustawić np. na test obrotów silnika i jechać normalnie autem? Pozdrawiam:)
Opublikowano
Witam. Spróbowałem i działa , naprawdę fajna sprawa. Dzięki ze to wrzuciłeś.:) Mam pytanie czy jak zakończę testy i chce z tego wyjść to trzeba jakoś specjalnie czy tylko wystarczy wrócić kluczykiem? Bo tak zrobiłem a zastanawia mnie czy nie ma innej opcji?I jeszcze jedno czy mogę sobie ustawić np. na test obrotów silnika i jechać normalnie autem? Pozdrawiam:)

Wszystko możesz, normalnie przy uruchomionym silniku przytrzymujesz lewy przycisk, odblokowujesz kompa, ustawiasz np. obroty i jedziesz. Dopuki nie zgasisz auta będzie Ci pokazywał obroty. I tak robisz zreszta funkcji....

Opublikowano
U mnie próbowalemi nie moge odblokowac komputera;/ daje pozycje 19 wciskam na ON i mi sie wylancza, probuje uruchomic jakas funkcje i nie dziala, dziala tylko pozycja 1 i 2 test zegarów. jest na to jakis sposób?
Opublikowano
U mnie próbowalemi nie moge odblokowac komputera;/ daje pozycje 19 wciskam na ON i mi sie wylancza, probuje uruchomic jakas funkcje i nie dziala, dziala tylko pozycja 1 i 2 test zegarów. jest na to jakis sposób?

Musisz dać na off - wyłączyć blokadę!!!

Opublikowano
Wielkie dzięki piotrek1410 za odpowiedź. Bardzo fajny bajer :) Pozdrawiam i miłej niedzieli:)

O to chodzi... Pozdrawiam...

• 1 miesiąc temu...
  • Członkowie klubu
Opublikowano
A czy funkcja odblokowania działa na komputerze 11 przyciskowym?

A gdzie masz taki w E46?

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png