Skocz do zawartości

Z cyklu banalnych: nie mogę znaleźć akumulatora? touring

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A w bagażniku szukałeś? :8)

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
W instrukcji nie znalazłem :liar: a chciałbym wiedzieć i zobaczyć co słychać :mrgreen:

W bagażniku po prawej stronie...odchylasz boczek, później kawałem podłogi jakby i masz akumulator..

Opublikowano
A w bagażniku szukałeś? :8)

Ale gdzie, bo po lewej stronie mam dvd i przybory do wymiany koła, ostatnio zresztą, wstyd się przyznać :duh: , kupiłem dojazdówkę 17 cali, bo patrząc pod podłogę zobaczyłem piękną wykładzinę. Po kupnie okazało się że mam taką samą pod tą szarą wykładziną :mad2:

Opublikowano
Po prawej stronie. Odchylasz boczek pionowy, a następnie pokrywkę w poziomie. Raczej znajdziesz :)
Opublikowano
Identyczna miałem sytuacje z kołem zapasowym, naszczescie było to w momencie ogladania auta przed zakupem, patrze pod wykładzine - jakis plastik lezy troche glebiej, to mysle sobie, koła nie ma, i sie pytam gdzie koło zapasowe? Akurat auto ogladałem z siostrą własciciela i tez nie wiedziała, wiec dorzuciła mi nowe zapasowe :) Wrociłem do domu juz kupionym autem i mnie ten plastik zainteresował....przygladam sie, krece, ruszam.... wyszedł :) a pod spodem piekna nowa dojazdoweczka :D

Once you get locked in to a serious drug collection the tendency is to push it as far as

you can...

http://www.motostat.pl/user_images/2680/icon3.png