Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od jakiegos czasu po glowie chodzi mi zmiana mojej 330d na "nowa" 6. Wczoraj pojechalem, ogladalem, jazda probna i... nie zrobilo na mnie wrazenia. Przyspieszenie 645i nie rzuca mnie na kolana, miejsca jest tyle, moze ciut wiecej niz w e46. Jedyne co przemawia na plus to jej wyglad no i dzwiek silnika. Rozczarowala mnie ilosc miejsca z tyłu. Wysiedzialbym tam moze z 30 minut w czasie jazdy.

a oto autko ktore ogladalem:

http://moto.allegro.pl/item528768697_bmw_645_rok_produkcji_2004_stan_idealny.html

chyba m6 zawrocila by mi w glowie;))

Opublikowano
A no widzisz takie życie ,że w tych nowych sprzętach tak jest że wszystko jest spokojniej ciszej i grzeczniej ,jedynie widac na liczniku co się dzieje :)). Ja jechałem M5 E60 i nie powiem było fajnie ,ale to nie to samo co M5 E39 tam ten dzwięk jest nie samowity a i odczucia przeciążeń też wieksze :))
Opublikowano
Coś chyba zepsute to 645i. Na co dzień mam 530dA. I w porónaniu do 650i i 335i to ich osiągi to zupełnie inna liga.

pewnie przyzwyczajenie z diesla i nie krecil tej 645Ci powyzej 3,5k RPM :mrgreen:

ale temat troche smieszny - taki na podbudowanie nastroju :mrgreen:

Opublikowano
A no widzisz takie życie ,że w tych nowych sprzętach tak jest że wszystko jest spokojniej ciszej i grzeczniej ,jedynie widac na liczniku co się dzieje :)). Ja jechałem M5 E60 i nie powiem było fajnie ,ale to nie to samo co M5 E39 tam ten dzwięk jest nie samowity a i odczucia przeciążeń też wieksze :))

mniejsze przeciazenie? smiech :norty: jechales na jakis zwyklych ustawieniach albo samochod byl walniety

"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art" - Chris Bangle
Opublikowano
Coś chyba zepsute to 645i. Na co dzień mam 530dA. I w porónaniu do 650i i 335i to ich osiągi to zupełnie inna liga.

pewnie przyzwyczajenie z diesla i nie krecil tej 645Ci powyzej 3,5k RPM :mrgreen:

ale temat troche smieszny - taki na podbudowanie nastroju :mrgreen:

On na to nie miał wpływu...

Sprzedam Hondę Civic Sport 1.4, salon PL, bezwyp., I właściciel, 80 tys. km - info PW
Opublikowano
Od jakiegos czasu po glowie chodzi mi zmiana mojej 330d na "nowa" 6. Wczoraj pojechalem, ogladalem, jazda probna i... nie zrobilo na mnie wrazenia. Przyspieszenie 645i nie rzuca mnie na kolana, miejsca jest tyle, moze ciut wiecej niz w e46. Jedyne co przemawia na plus to jej wyglad no i dzwiek silnika. Rozczarowala mnie ilosc miejsca z tyłu. Wysiedzialbym tam moze z 30 minut w czasie jazdy.

a oto autko ktore ogladalem:

http://moto.allegro.pl/item528768697_bmw_645_rok_produkcji_2004_stan_idealny.html

chyba m6 zawrocila by mi w glowie;))

Auto stało na tych felgach ze zdjęć czy na 22 calowych?

Opublikowano

wow :jawdrop:

zastanawiam się po tym wyznaniu co JEST W STANIE zrobic na Tobie wrażenie...

to chyba bardzo krótka lista :wink:

Pozdrawiam

Freude am Fahren - anytime, anywhere

Opublikowano
Cos w tym prawdy jest. Ostatnio mialem okazje byc przewiezionym nowym E92 M3 i nie zrobila na mnie wielkiego wrazenia, a testowane predkosci przekraczaly 250 km/h (lotnisko). Za chwile przesiadka do glosnego, niskiego i twardo zawieszonego E36 M3 i... TO jest to :!: Odczucia z przyspieszen zdecydowanie lepsze niz w E92. E46 M3 ten nie daje takich doznan :twisted: