Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
czegoś nie rozumiesz , ta cena jest dla mnie bo to mi kolega zrobi[/b]

AAaaa no to mów odrazu, że masz takiego fajnego kolegę, który kupi turbinkę od GARETTA za 3,5 koła papieru a tobie opchnie za 1500zł.

Teraz już rozumiem - podaj mi adres tego klegi - z chęcią skorzystam jak mo coś padnie - nie ma to jak zwrot 50% poniesionych kosztów

1500 to za używkę albo (pseudo)regenerację.

:nienie: :nienie: :nienie: spójrz ------------>

załtawie sobie nową turbine za 1500 zł z fakturką to nawet taniej bedzie jeszcze itd

Ale to kolega dorzuca się 50% - dlatego tyle wychodzi....

Wybacz Rado_! ale brzydko zapachniało niezłą ściemą......

P.S. Jestem ciekaw tego kolegi, jeszcze niedawno pytałeś o dobre ASO a teraz nagle kolega ci się przypomniał :P:P

gdzie najlepiej się wybrać do ASO w Warszawie ? kogo polecacie ?
.... no comment Edytowane przez piotr2569
Opublikowano
czegoś nie rozumiesz , ta cena jest dla mnie bo to mi kolega zrobi[/b]

AAaaa no to mów odrazu, że masz takiego fajnego kolegę, który kupi turbinkę od GARETTA za 3,5 koła papieru a tobie opchnie za 1500zł.

Teraz już rozumiem - podaj mi adres tego klegi - z chęcią skorzystam jak mo coś padnie - nie ma to jak zwrot 50% poniesionych kosztów

1500 to za używkę albo (pseudo)regenerację.

:nienie: :nienie: :nienie: spójrz ------------>

załtawie sobie nową turbine za 1500 zł z fakturką to nawet taniej bedzie jeszcze itd

Ale to kolega dorzuca się 50% - dlatego tyle wychodzi....

Wybacz Rado_! ale brzydko zapachniało niezłą ściemą......

aaa to garet za darmo ci da tą turbinke :)) hhe no to naiwny jesteś , marża to marża , tyle mi wtedy powiedział , i nie musze ci mówie po raz kolejny nic udowadniać , im wiecej ktoś kupuje tym większe ma upusty - takie prawa rynkowe , na mnie po prostu nie zarobi

jak prowadzisz własną działalność to sporo rzeczy masz tanich

wiec czytaj dokładnie to co pisze a później się wymądrzaj , znajdź swój cytat o dynamicznej jeździe w zimie w mieście i o spalaniu 10 l w twoim super ekonomicznym 3l benzynie , nawet producent który zaniża spalanie nie pisze takich bzdur

nadal zaresztą to twierdzisz

mnie np paliwo kosztuje 40 % ceny rynkowej

niemożliwe nie piotr ?? dyskusja z tobą jest bezcelowa

a co kolegi on się specjalizuje w turbinkach i zaturbianiem a nie napędem 4x4 wiec po raz kolejny czytaj dokładnie to co pisze

a problem był dość ciekawy i zaraz błachy , ktoś mi próbował koła zdjąć i polouzował mi śruby oprócz tej 1 z zabezpieczeniem , gdyby nie to to pewnie bym auto na cegłach znalazł :)

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS

Opublikowano

znajdź swój cytat o dynamicznej jeździe w zimie w mieście i o spalaniu 10 l w twoim super ekonomicznym 3l benzynie

No to pokaż mi, gdzie ja pisałem, że jestem posiadaczem 3,0i ????

Tyle osób do ciebie pisało, że ja nie mam 3,0i!!!!!!!!! ale widocznie w rozpędzie bajdurzenia przeoczyłeś uwagi innych, bo byłes zajęty ripostami zamiast rzeczowej rozmowy:

Koledzy piotr2569 ma dwulitrową benzynę. Nie wiem skąd przekonanie że to 3.0

Rado_! po co piszesz o 330i, skoro piotr2569 porównywał 320i-330d to po pierwsze

BTW Piotr nie ma 3 litrowej benzyny.To będzie 2,2 (teraz chyba trafiłem)

Widzisz - tak kolega Cię czyta - zresztą nie tylko ciebie ale i mnie i innych

Umiesz czytać i rozrózniać cyfry???? Widzisz co jest napisane pod zdjęciem mojego samochodu???

Gdzie ty tam widzisz 3,0??? Wyraźnie jest napisane 2,2 :duh: ( dla Rado_1 słownie: DWA_PRZECINEK_DWA)

nadal zaresztą to twierdzisz

Ja nie twierdzę - ja wiem ile wlewam do baku i ile mi spala samochód - umiem liczyć!!!

mnie np paliwo kosztuje 40 % ceny rynkowej

a moje auto nie spala paliwa - oddaje do baku

dyskusja z tobą jest bezcelowa

Z tobą także, jesteś chyba jedynym posiadaczem BMW, który na widok swojego samochodu SPUSZCZA SIĘ W SPODNIE

Pozdrawiam [/b]

Opublikowano
czegoś nie rozumiesz im wiecej ktoś kupuje tym większe ma upusty - takie prawa rynkowe , na mnie po prostu nie zarobi

jak prowadzisz własną działalność to sporo rzeczy masz tanich

A nie boisz się że kiedyś ktoś zapuka do drzwi i krzyknie "POLICJA! OTWIERAĆ!

przy takich upustach trzeba brać to pod uwagę :mrgreen:

A little piece of heaven in my hands
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Temat zamykam bo ma mało wspólnego z serią 3.... Na przyszłość zastanówcie się gdzie zakładacie tematy.... :nienie:

A Rado i Piotr niech pamiętają o czym był wątek. Dziś bez żółtych kartek :twisted2:

pozdrawiam

Paweł

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.