Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam moja 320d nie chce odpalic, gdy uzyje EASY START w spray to odpali czy to jest czujnik plynu czy moze cos innego :?: , jezeli mieliscie podobny problem pomozcie.
Opublikowano
Auto ma wogóle ochote zapalic i załapuje coś wogóle czy poprostu kręci i nic wiecej. przed awaria zapalalo dobrze czy cos sie juz dzialo i po zgaszeniu nie odpalilo wiecej?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wywal ten EASY START do śmieci jak nie chcesz mieć kosztów.

Napraw auto a nie takie zabawy.

Sprawdź świece żarowe < czy grzeją i czy dostają prąd? >

Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!
Opublikowano
Swiece dobre,EASY START uzylem tylko raz bo wiem ze to nie jest dobre dla silnika.czasami jak cieply a juz zawsze gdy zimny nie chce odpalic.co sadzicie???
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Prawdopodobnie lektryczna pompa paliwa odmówiła posłuszeństwa.

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań

Opublikowano

witam

moja e46 nadal nie odpala,pompa ok,swieczki ok, nie chce nawet zalapac tylko kreci :mad2: macie moze jeszcze jakies pomysly co moze byc, moze mial ktos podobny przypadek. Pomozcie

Opublikowano

Może rzuce jakiś kolejny pomysł choc pojecia o tym nie mam, wiec prosze o wyrozumiełośc.

A może to cos z imo? jeśli imo cos nie trybi to auto kreci a nie zapala czy wogole nie bedzie krecił?

Opublikowano
moze nie dostaje paliwa i moze to byc wentyl zeby desel sie nie cofal.mielismy tak w transporteze w firmie rano katorga na rozruszniku kilka minut az pewnego dnia nie odpalil silnik dwa razy wyciagany,paski oleje wszystko od poczatku ustawiane w silniku,pompa desla wymieniona koszt 10000zl na koniec okazalo sie ze wentyl zeby desel sie nie cofal mpadl wymiana okolo 100zl,wszystko nie dzialo sie w polsce
nic tak nie odpreza jak minuta dla weza
Opublikowano

dzieki za odpowiedz sprawdze to

a moze kojarzysz gdzie znajduje sie w e46 320d "wentyl zabezpieczajacy paliwo przed cofaniem"?