Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wITAM JA NIE DAWNO WGRYWAŁEM DO NAV mk4 MAPE POLSKI I OPROGRAMOWANIE + POLSKIEGO LEKTORA WSZYSTKO CHODZI ok .PANI MA MIŁY IPOLSKI GŁOS A CAŁY KOMPUTER JEST MENI PO POLSKU ..
  • Moderatorzy
Opublikowano

hmmm.. czy to jakiś kącik samochwały??

Czy chodzi o coś innego?

Opublikowano
Dokładnie! A mapy Polski się nie wgrywa bo tam nie ma twardego dysku. Tylko soft.
  • Moderatorzy
Opublikowano
ja wgrałem najpierw mape polski navi mk-4 a potem program z lektorem itd

No to chyba Ci się zdawało.Map do MK4 nie wgrywa się.....

Opublikowano

Płyta z mapami musi być na stałe w czytniku.

Pozdrawiam

Opublikowano
to nie koncik samochwały tylko prubuje pomuc innym kolegom bo sam prosiłem o pomoc i kombinowałem długo aby to zmienic więc czyjeś docinki nie som potrzebne :nienie: :nienie:
Opublikowano
kolego kruk ja mam auto z niemiec i mia,lem w czytniku mape niemiec na płycie zgralem mape pl. i zaladowalem a niemieckom płyte wyciaglem mapa ok tylko lektor albo po niemiecku -angielsku i komputer tez teraz wgralem lektora zmienilem w meni pl i jest OK.OK lektor pl i komputer PL ........... :cool2: :cool2:
Opublikowano
tto nie koncik samochwały tylko prubuje pomuc

Fajnie, że Ci się udalo.

Mam tylko prośbę - zajrzyj proszę czasami do słownika ortograficznego, bo to trochę wstyd żeby człowiek we własnym języku nie potrafił poprawnie pisać.

Pzdr

• Moderatorzy
Opublikowano
kolego kruk ja mam auto z niemiec i mia,lem w czytniku mape niemiec na płycie zgralem mape pl. i zaladowalem a niemieckom płyte wyciaglem mapa ok tylko lektor albo po niemiecku -angielsku i komputer tez teraz wgralem lektora zmienilem w meni pl i jest OK.OK lektor pl i komputer PL ........... :cool2: :cool2:

Wszystko świetnie tylko komu Ty pomagasz tak bzdetnymi postami??

W szkole to chyba jeszcze nie doszliście do ortografii?? :mrgreen: