Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pilnie poszukuje kogos kto zna sie na kostce do wzmacniacza ktory sie znajduje w bagazniku w E30-tce(mozliwe ze tez w innych starszych modelach).

Znalazlem oryginalny wzmacniacz (raczej do glosnikow) BLAUPUNKTA kolo elektrycznej anteny i chce sie go pozbyc najprostsza droga wiec wzmacniacz odlacze ale musze jakos kostke rozgryzc .

Ma ktos z was opis do tej kostki? Jest tam okolo 15 kabelkow :? Okolo 4-5 rzedow po 4-5 kabelkow...

Jak go rozlaczam to glosniki przestaja grac,radio gra nadal...

dzieki

pozdro

Opublikowano

naszukalem sie na waszej stronce i paru z was ma taki wzmacniacz tez w e34 i e32..

pisaliscie o nim we wczesniejszych postach ale bez rozwijania tematu..

podobno tez w programie ETK jest opis takiej kostki..

wiec jak ktos ma ten program i moglby mi przeslac na prv takie dane bylbym wdzieczny

ostatecznym wyjsciem jest przeciagniecie przewodow glosnikowych na nowo ale mam nadzieje ze ktos z was mi pomoze

pzdr

Opublikowano

no niestety nikt nie mogl mi pomoc z wyjatkiem.... wielkie dzieki dla SEBASTa BMW KLUB POLSKA bo wlasnie przeslal mi dzisiaj idealny schemat tej kostki i schemat audio e30

wiec jak ktos ma problemy z elektryka audio w e30tce to smialo do tego kolegi

jeszcze raz dzieki i pozdro