Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jestem posiadaczem peugeota 407 hdi 1.6-110 koni-demon prędkości po prostu. Spalanie tego przemiłego autka to około 5.0 w cyklu mieszanym (jazda ewidentnie na "oszczędność"). W drodze po bmke (bo taką szczęśliwie .... zakupiłem) , przy prędkości około 140-150 km/h spalanie -6.5 literka(407)-suche dane ktoś pomysli....................oki...........droga powrotna -około 400 km trasy-ja w pugu 1.6 hdi , stary, znaczy tata w Bmce-............... prędkość około 160-170 (więcej lew nie chce iść) spalanie ...................Bmw -około 7,5 litra-a Pug ..............no cóż to samo jak nie więcej.................. Moje wrażenia z jazdy i użytkowania ...........pozniej
Opublikowano
jestem posiadaczem peugeota 407 hdi 1.6-110 koni-demon prędkości po prostu. Spalanie tego przemiłego autka to około 5.0 w cyklu mieszanym (jazda ewidentnie na "oszczędność"). W drodze po bmke (bo taką szczęśliwie .... zakupiłem) , przy prędkości około 140-150 km/h spalanie -6.5 literka(407)-suche dane ktoś pomysli....................oki...........droga powrotna -około 400 km trasy-ja w pugu 1.6 hdi , stary, znaczy tata w Bmce-............... prędkość około 160-170 (więcej lew nie chce iść) spalanie ...................Bmw -około 7,5 litra-a Pug ..............no cóż to samo jak nie więcej.................. Moje wrażenia z jazdy i użytkowania ...........pozniej

Silnik z e60 jest o wiele bardziej zaawansowany technicznie niż z 407 hdi.

Pozdrawiam

Opublikowano
panowie BMW to BMW wygoda konfort itp Peg... to poprostu francuz oszczedny bez sytlu itp .. wiec nie porownywajce BMW do Peg.. bo to poprostu bezsensowne . w to wchodzi jeszcze waga obu pojazdów BMW np. 1,5 tony a Peg.. np.1,2 tony wiec wiekszy samochód wiecej spali proste i logiczne :)
Opublikowano
...Bmw -około 7,5 litra-a Pug ..............no cóż to samo jak nie więcej.....

może i logiczne, ale ja odniosłem wrażenie że autor wątku jest jednak mile zaskoczony spalaniem BMki, bo jednak to większe auto nie spaliło mu więcej

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
dokładnie; tak właśnie jest.......przy "szybkiej" jezdzie spalanie tych aut jest bardzo podobne

bo większy silnik ma mniejszy wysiłek przy duzych prędkosciach

Opublikowano
panowie BMW to BMW wygoda konfort itp Peg... to poprostu francuz oszczedny bez sytlu itp .. wiec nie porownywajce BMW do Peg.. bo to poprostu bezsensowne . w to wchodzi jeszcze waga obu pojazdów BMW np. 1,5 tony a Peg.. np.1,2 tony wiec wiekszy samochód wiecej spali proste i logiczne :)

Nie no, wypowiedź roku, a mamy dopiero początek stycznia!!! :modlitwa: Zalałem się łzami :lol: :roll2: :lol:

proste i logiczne :8) :D

Przeczytaj moje artykuły:

Test 530d F10, przekrojowy o E30 i E36

http://img40.imageshack.us/img40/1371/renoma.jpg

http://images.spritmonitor.de/310241.png

Opublikowano

Ja mam partnera z HDI 110km i jakos nie chce palic ponizej 7 w mieszanym. BMW mi pali 14 w miescie ostatnio ale kto by sie tym przejmowal ;)

ps kolego pisz moze bez tych kropek i poskladaj te zdania do kupy bo zaczynam podejrzewac, ze jestes za mlody na prawo jazdy :P

pozdrawiam

mavic

Opublikowano
wynik "imponujący" jak na autko 110 konne. Posiadasz wersje 2.0 hdi?. Na Twoje życzenie każdy następny post już bez kropek (no chyba że na końcu zdania ) :D Pozdrawiam