Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam!!

czy miał ktoś do czynienia z bmw 740 ze sprężarką voltech i mam jeszcze pytanie ile mocy ma seryjne bmw 740 4,4l bo to co mnie zainteresowało podobno ma 400 tylko nie wiem jak z awaryjnością w samochodzie z takim tuningiem

z góry dziękuję za wszystkie ciekawe odpowiedzi pozdrawiam

Opublikowano
witam!!

czy miał ktoś do czynienia z bmw 740 ze sprężarką voltech i mam jeszcze pytanie ile mocy ma seryjne bmw 740 4,4l bo to co mnie zainteresowało podobno ma 400 tylko nie wiem jak z awaryjnością w samochodzie z takim tuningiem

4.4 V8 miał w serii katalogowo 286koni, ale przeważnie te silniki mają ponad 300-310koni, 400koni miał S62B50 silnik z M5 E39.

Opublikowano
witam!!

4.4 V8 miał w serii katalogowo 286koni, ale przeważnie te silniki mają ponad 300-310koni, 400koni miał S62B50 silnik z M5 E39.

ten ma 400 po tuningu w UK więc nie wiem ma dołożoną sprężarkę no i chyba cos więcej bo cena za nie to 30000zł więc coś w niej musi być no i oczywiście ma świetne audio,a pytam bo jest taka do sprzedania w moich okolicach i się zastanawiam czy warta jest tej kasy

Opublikowano
faktycznie brzmi ostro ale czy jest warte tej kasy nie wiem bo jeszcze trzeba go przerobić z anglika a te 5s od 0-100 jest niezłym wynikiem co?
Opublikowano

zderzaki nie są piekne - cos w stylu "za szybcy..."

ale mysłe ze zmieniając tylne lampy na kryształki , likwidując przednie brewki troche można ją podratować ...

któś mógł w nią włożyc dużo pieniędzy ( jeżeli zawieszenie jest firmowe , a kompresor dobrej firmy i założony profesionalnie + przeróbka elektroniki ) - ale mógł też obciąć spręzyny szlifierką , założyć zderzaki z ebaya , kompresor z chin i ogień po londynie ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.