Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako, że spadł śnieg - co w Warszawie jest ostatnio dość egzotycznym wydarzeniem - pasowało by się trochę w poślizgać - tylko niestety nie mam pojęcie gdzie tu można znaleźć jakiś w miarę duży plac, na którym by to było możliwe - no i bezpieczne.

Od razu piszę, że markety odpadają - ochrona trochę się denerwuje :lol: - poza tym na mało którym jest to możliwe i bezpieczne - o np. w Makro była część parkingu tak jakby oddzielona od reszty i nie odśnieżona - ale już traktorek się za nią wziął, więc pewnie jest już czysto.

Opublikowano
a w Krakowie gdzie się jeździ na takie harce? Sam z chęcią sprawdziłbym swoją jedynkę... spory plan jest po przeciwnej stronie Ikei...ten prowizoryczny parking - duży i często pusty...ma tylko wadę, że jest bardzo nierówny i leżą kamyki...więc pryskają spod kół :/

Prawo jest sztuką dobra i słuszności ;)

Moje BMW: F32 420d '14, E87 116i '07, a ponadto: F10 520xd '16, F20 118i '15 , X1 sdrive18i '12.

poprzednie: E61 520dT '08, E90 318i '10, E91 318d '07, E87 116i '05, E39 520i '00, E36 318i '93, E34 530i '89, E30 316 '86.

Moja przygoda z BMW od 1990r.

Opublikowano
a w Krakowie gdzie się jeździ na takie harce? Sam z chęcią sprawdziłbym swoją jedynkę... spory plan jest po przeciwnej stronie Ikei...ten prowizoryczny parking - duży i często pusty...ma tylko wadę, że jest bardzo nierówny i leżą kamyki...więc pryskają spod kół :/

A co to?? Kolega nie ma gdzie w Krakowie się poślizgać?

Przecież jest tu kilka fajnych miejsc do zabawy/nauki/treningu *)

A z drugiej strony www.bmwteamkrakow.pl dzisiaj robi dzisiaj wieczorem spotkanie na harce i ślizgi, więc możesz skorzystać

Opublikowano

A co to?? Kolega nie ma gdzie w Krakowie się poślizgać?

Przecież jest tu kilka fajnych miejsc do zabawy/nauki/treningu *)

A z drugiej strony www.bmwteamkrakow.pl dzisiaj robi dzisiaj wieczorem spotkanie na harce i ślizgi, więc możesz skorzystać

Niby w Krakowie już piąty rok jestem, ale po tego typu przybytkach nie bywałem..więc nie wiem :)

Prawo jest sztuką dobra i słuszności ;)

Moje BMW: F32 420d '14, E87 116i '07, a ponadto: F10 520xd '16, F20 118i '15 , X1 sdrive18i '12.

poprzednie: E61 520dT '08, E90 318i '10, E91 318d '07, E87 116i '05, E39 520i '00, E36 318i '93, E34 530i '89, E30 316 '86.

Moja przygoda z BMW od 1990r.

• 1 rok później...
Opublikowano

Chciałbym odświeżyć wątek, bo umarł i spadł na kraków :duh:

Gdzie jest bezpieczny plac, gdzie będzie można sobie troszkę boczkami pojeździć? Najlepiej niedaleko Żoliborza, ursynów za daleko :P i bez interwencji :police:

Aha i jeszcze pytanko, czy orientuje się ktoś, kiedy gdzie i jak można się prywatnie poślizgać na tym terenie bezpiecznej jazdy na Bemowie? bo kiedyś widziałem, jak swoimi seryjnymi autkami ludzie robili sobie okrążenia, na na necie nie widze za bardzo informacji. :worried:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
w wawie na tarchominie jest spory placyk przy cmentarzu:) to własnie ten placyk [link usunięty przez Moderatora i ostrzeżenie za złamanie pkt 6 regulaminu] jak by co pisz na gg2358788 to polatamy razem:)
Opublikowano
albo jeszcze na cargo legalnie mozna powariowac:) [link usunięty przez Moderatora] pozdrawiam
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Hm polecę parę miejsc:

1.) Parking przy wólce węglowej(cm.północny) tylko parking od strony wólczyńskiej, kostka bauma, zero szkła, kamieni. Git! :D

2.) Parking Makro bielany, druga część na przeciw zadaszenia(spędziłem raptem kilkadziesiąt minut ale mogę polecić na grubszym śniegu)

3.) Spalarnia-cargo, lecz dawno nie byłem(irytujące butelki i szkło w lato więc ryzyko jest :| )

4.) Trochę nielegalne :wink: ronda za arkadią w dole, adrenalina jest i zabawa też raz byłem i na miśki trafiłem hehe. Pozdrawiam:)