Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wiesz, to taki substytut skretnych lamp :D

No tak. W Fiacie czy skodzie rozumiem substytuty, ale Mercedes.....

Opublikowano
Wiesz, to taki substytut skretnych lamp :D

No tak. W Fiacie czy skodzie rozumiem substytuty, ale Mercedes.....

Wersja dla "oszczędnych" ?? :D

Jak kombiak sie spisuje ?

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Halogeny oślepiają obojętnie czy są dobrze czy źle ustawione np. wieczorami czy w nocy jak jest mokro bo całe światło odbija się od drogi.

A jazda na halogenach w ciągu dnia bez mgły to wiocha, szczególnie jak takiemu pajacowi nie świeci np. tylna lampa. :lol:

Opublikowano

parkowalem kiedys pod barem 2 w nocy , po 2 stronie stala policja. mialem halogeny- przylazl do mnie i powiedzial , ze mialem wlaczone swiatla przeciwmgnielen, dokumenty itp. mandacik wtedy chyba 100zł i 1 pkt wyprosilem go ylumaczac , ze w tym samochodzie nie swieci sie kontrolka na desce tylko pod kierownica przy wlaczniku swiatel i nie zauwazylem ( Opel Tigra) pogardal pomruczal i odpuscil.

Wczoraj byl o tym temat TVN Turbo . Mgła, deszcz, śnieg, dym, odciki drogi ze znakiem Niebezpieczny Zakręt....to mozna uzywać inaczej NIE

Opublikowano
Halogeny oślepiają obojętnie czy są dobrze czy źle ustawione np. wieczorami czy w nocy jak jest mokro bo całe światło odbija się od drogi.

O ile halogeny jeszcze jakoś przeboleję w aucie z naprzeciwka podczas złej aury, to najbardziej dobijają mnie ludzie, którzy mają xenon i mimo wszystko włączają halogen. Jakiś czas temu jechał właśnie taki delikwent. Nie dość, że miał naprawdę dobrze oświetloną szosę (lepiej mi on oświetlał, niż ja sobie sam), to jeszcze sobie włączył "dopalacz"... Takich aut sporo także widziałem w dzień. Po groma? :shock: Dla lansu? :duh: Ech, niektórzy to naprawdę kierowcy bombowcy. :twisted2: