Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.

szukałem na forum ale nic nie znalazlema a chciałem się zapytać jak to jest dokładnie z navigacja dvd mk4.

czy istnieje możliwosc zeby przez czytnik dvd navigacji ogladac normalne filmy??

lub jest jakiś inny sposob(bez zmiany osprzetu-ewentualnie cos dokupic do zestawu) zeby filmy dvd dzialaly w aucie.

z gory dziekuje i pozdrawiam

• Moderatorzy
Opublikowano
witam.

szukałem na forum ale nic nie znalazlema a chciałem się zapytać jak to jest dokładnie z navigacja dvd mk4.

czy istnieje możliwosc zeby przez czytnik dvd navigacji ogladac normalne filmy??

lub jest jakiś inny sposob(bez zmiany osprzetu-ewentualnie cos dokupic do zestawu) zeby filmy dvd dzialaly w aucie.

z gory dziekuje i pozdrawiam

Czytnik jest tylko do map.Możesz dokupić odtwarzacz samochodowy DVD i podłączyć jeśli masz tuner TV.

Opublikowano

o to mi chodzilo, dzieki wielkie, tylko jest to troche dziwne ze nie mozna tego jakos przerobic czy cos zeby dzialalo a dokladac kolejny czytnik . a mozna cos zrobic zz czytnikiem od navigacji zeby odbieral tylko filmy? (oczywiscie rezygnujac z navi) jesli tak to musi byc jakas opcja aby to pogodzic pod jednym czytnikiem (dodatkowe oprogramowanie/wiazka kabli) czy cos takiego.?? tak mi sie wydaje , ale moge sie mylic :) dzieki za dop:)

tak posiadam tuner tv i czy cos takiego bylo by dobrym pomyslem zamontowania w bagazniku i zgrania tego wszystkiego razem ??

http://www.avde.pl/odtwarzacz-samochodowy-dvd-divx-cd-mp3-mpeg4/produkt/38427.html

pozdrowienia

• Moderatorzy
Opublikowano
"Czytnik" to komputer nawigacji!!Możesz podłączyć DVD do wyjścia AV tunera TV.Poszukaj było na forum.